Fatih Mahallesi'nde İftar, Kale de Grup Dergâh Konseri - Son Dakika
Güncel

Fatih Mahallesi'nde İftar, Kale de Grup Dergâh Konseri

Fatih Mahallesi\'nde İftar, Kale de Grup Dergâh Konseri

Karaman Belediyesi; vatandaşlarımızı kaynaştırmaya, birlik ve beraberlik içerisinde bir Ramazan ayı geçittirmeye devam ediyor.

30.07.2013 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir yandan mahallelere kurulan iftar sofraları, diğer yandan Kale deki etkinliklerle Karaman halkı doyasıya bir Ramazan ayı yaşıyor.

İki gün aralıklarla kurulan iftar sofrası son olarak Fatih Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlarımız için kuruldu. Halkın büyük ilgi gösterdiği iftar yemeğine Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu da katılarak, mahalle sakinlerinin Ramazan ayını tebrik etti.

Ramazan ayında yapılan faaliyetler ve özellikle hayır odaklı hizmetler hakkında vatandaşlara bilgi veren Başkan Uğurlu, önümüzdeki yıldan itibaren her gün farklı bir mahallede iftar sofrası kurulacağını sözlerine ekledi.

Grup Dergâh Dinleyenleri Mest Etti

Karaman'da iftarını yapan vatandaş soluğu Karaman Kalesi'nde yapılan Ramazan etkinliklerinde alıyor. Halkın ilgiyle takip ettiği Ramazan akşamlarının dün akşam ki programında Grup Dergâh konseri vardı. Kerbela, Yeşil Cübbesi Giymiş ve Yar Muhammed gibi ilahileri seslendiren grubu, vatandaşlar beğeniyle izledi.

Bu Akşam Şiir Gecesi Var

Karaman Kalesi'ndeki Ramazan programları tüm hızıyla sürerken etkinliklerin bu akşam ki (30 Temmuz Salı) bölümünde şiir konferansı var. Mehmet Bozdağ'ın hazırladığı Nurdan Damlalar programı saat 22.30'da başlayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fatih Mahallesi'nde İftar, Kale de Grup Dergâh Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement