Favori ile Işıltıyı Üzerinizde Taşıyın - Son Dakika
Güncel

Favori ile Işıltıyı Üzerinizde Taşıyın

Favori ile Işıltıyı Üzerinizde Taşıyın

Favori, denizlerin derinliklerinde yaşayan denizyıldızı, istiridye gibi tasarımları ile dikkatleri üzerine çekiyor.

06.02.2014 12:25  Güncelleme: 12:23

Her zevke uygun özgün ve farklı tasarımlarıyla dikkat çeken Favori, denizlerin derinliklerinde yaşayan denizyıldızı, istiridye gibi tasarımları ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Favori; büyük bir özenle hazırladığı "Derin Deniz" koleksiyonunun bir parçası olan denizyıldızı ve istiridye şeklindeki takılarını, doğayı seven tüm hanımlara armağan ediyor. Favori; kış aylarında deniz özlemi çekenler ve onu üzerinde taşımak isteyenler için hazırlanan bu özel koleksiyonla, denizlerdeki yaşamın huzurunu ve sakinliğini hanımların şıklığıyla harmanlıyor.

Modaya uygun, yenilikçi ve özel tasarımlarıyla takı modasına yön veren Favori'nin seçkin kadroları tarafından elde dantel gibi işlenen ve hepsi birer sanat eserini andıran ürünlerin tamamı Avrupa'nın en büyük ve modern kuyumculuk tesislerinde üretiliyor. AB ve TSE standartlarına uygun üretilen, ömür boyu ayar ve kalite garantisiyle satılıyor.

Favori'nin Türkiye çapındaki 100 mağazasında tüketicilerin beğenisine sunulan ve uygun ödeme koşullarıyla da dikkat çeken ürünleri incelemek için en yakın Favori mağazasını ya da www.favori.com.tr internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Favori ile Işıltıyı Üzerinizde Taşıyın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement