Ferizli'de Mobese Çalışmaları Pazartesi Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Ferizli'de Mobese Çalışmaları Pazartesi Başlıyor

Ferizli\'de Mobese Çalışmaları Pazartesi Başlıyor

Türk Telekom'dan gelen yetkililerle Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Ferizli Belediyesi Hizmet binasında yaptıkları görüşmelerin ardından çalışmalarda son adımlar atıldı. Haftaya pazartesi çalışmaların başlayacağı bilgisi verildi.

24.07.2017 13:45

İlçe güvenliğinin sağlanmasında ve emniyetin suçla mücadelesinde vazgeçilmez bir unsur haline gelen MOBESE sisteminin ilçemizde de kurulması için görüşmeler başladı. Bu konu kapsamında Türk Telekom Sakarya İl Müdürlüğü tarafından Ferizli belediyesine bir ziyaret gerçekleştirildi.

Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için ilçemizin çeşitli noktalarına yerleştirilmesi planlanan MOBESE kamera sistemleri sayesinde trafik kontrolü ve araç takibi yapıldığı gibi bulunduğu bölgeyi güvenlik çemberi altına alarak vatandaşların emniyet ve güvenliğini de sağlayacak.

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk yaptığı açıklamada; "Ferizli'de güvenlik konusu önceliklerimiz arasında yer alıyor. Bu amaçla uzun zamandır mücadelesini verdiğimiz MOBESE kameraları ilçemize geliyor. Güçlü caydırıcılığı olan bu sistem sayesinde hem emniyet mensuplarımızın işi kolaylaşacak, hem de ilçemiz 7/24 kontrol altında olacak. Sakarya il Telekom müdürlüğümüz yetkilileri ile bugün belediyemizde son görüşmeler sağlandı. İnşallah önümüzde ki hafta pazartesi günü ilçemizin çeşitli noktalarına MOBESE kameraları kurulmaya başlanacak.'' Dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ferizli'de Mobese Çalışmaları Pazartesi Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement