Fethullah Gülen, Metin Külünk İçin Suikast Emri mi Verdi? - Son Dakika
Güncel

Fethullah Gülen, Metin Külünk İçin Suikast Emri mi Verdi?

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in 29 Ekim tarihli konuşmasında kullandığı ifadeleri yorumlayan Star gazetesi yazarı Ersoy Dede, "FETÖ denilen terörist, Pensilvanya'dan Metin Külünk için suikast emri veriyor. Kime güveniyor bu alçak?" dedi.

30.10.2018 09:32  Güncelleme: 11:55

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in 29 Ekim tarihli konuşmasında yer alan bazı ifadeler dikkat çekti.

"BAZEN BAŞINDAN BİR KÜLÜNK YİYEBİLİR"

Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde Gülen'in konuşmasında, "Cennet; âdetâ -bir yönüyle- insanın ağırına gidebilecek, üstesinden zor gelebileceği, biraz da cismaniyet ve belki nefsi itibarıyla hor karşılayacağı şeyler ile kuşatılmıştır. Biraz dikenler vardır o yolda. Dolayısıyla da insan bazen balyoz yiyebilir; bazen başından bir külünk yiyebilir; bazen sinesine bir mızrak saplanabilir, Hazreti Hamza'nın sinesine saplandığı gibi… Ama neticede varacağı yer, sevdalı olduğu yer, sevdalıların yeridir" ifadelerini kullandığı belirtildi.

"KİME GÜVENİYOR BU ALÇAK?"

Gülen'in sözlerini yorumlayan Star yazarı Ersoy Dede de, "FETÖ denilen terörist, Pensilvanya'dan, Metin Külünk için suikast emri veriyor. Kime güveniyor bu alçak?" ifadesini kullandı.

"TALİMAT YOLLADIĞI KİMSE BULMAK LAZIM"

Açıklamasının devamında "Bu aşağılık alçak teröristin talimat yolladığı her kimse onu bulmak lazım" ifadesini kullanan Dede, söz konusu paylaşımlarına Metin Külünk'ü de etiketledi.

Ersoy Dede'nin bu paylaşımlarına duyarsız kalmayan Külünk, şu açıklamaları yaptı;

Fethullah Gülen, Metin Külünk İçin Suikast Emri mi Verdi?
Fethullah Gülen, Metin Külünk İçin Suikast Emri mi Verdi?

Son Dakika Güncel Fethullah Gülen, Metin Külünk İçin Suikast Emri mi Verdi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement