ALİ DANAŞ - LİZBON DHA
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Şampiyonlar Ligi B Grubunun ilk karşılaşması olan Benfica maçı için takımla beraber Lizbon'a gitti.
Lizbon'a inişte Türk basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Orman Beşiktaş'ın şimdiden şampiyon ilan edilmesinin doğru olmadığını dile getirdi.
"Takım moralli, iyi bir sonuç almaya çalışacağız" diyen Fikret Orman Beşiktaş'ın şimdiden şampiyon ilan edilmesinin doğru olmadığını belirterek "daha ligin çok başındayız hemen şişirmeye başlamamak lazım. Zaten kuvvetli bir kadromuz vardı üzerine takviye yaptık. Beşiktaş'ın hedefleri büyük her sene üzerine tuğlalarla bir şeyler inşaa etmeye çalışıyoruz. İnşallah sonucunda iyi bir şeylerin olacağını tahmin ediyorum. Beşiktaş'ın iyi yolda olduğunu herkes bilsin uğraşıyoruz mücadele ediyoruz." şeklinde konuştu.
Fikret Orman Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligindeki grubunu "Zor takımlar öyle çok kolay takımlar değil. Hepsi çok önemli kulüpler kadroları çok iyi bu senede çok iyi gidiyorlar. Dynamo Kiev kaç senedir şampiyon oluyor, Benfica hep Portekiz şampiyonu. Portekiz'in üç takımı var Şampiyonlar Ligi'nde. Şampiyonlar Ligi'nde ki takımların yüzde10'u Portekiz takımları. Kuvvetli bir grup ama Beşiktaş'ta öyle kolay lokma değil, bunu herkese göstereceğiz." diye değerlendirdi.
Son Dakika › Güncel › Fikret Orman : 'Ligin Çok Başındayız Şişirmemek Lazım' - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?