Fikri Bayrıl İsmi Turnuvada Yaşatılıyor - Son Dakika
Güncel

Fikri Bayrıl İsmi Turnuvada Yaşatılıyor

Fikri Bayrıl İsmi Turnuvada Yaşatılıyor

Manisa Belediyespor'un bu yıl ilkini organize ettiği 1. Uluslar arası Fikri Bayrıl Futbol Festivali 4 Eylül Salı günü başlıyor.

03.09.2012 18:52

Futbol festivalinde Beşiktaş, Bursa spor, Eskişehirspor, Manisaspor, Bucaspor, Akhisar Belediyespor, Turgutluspor, Altınorduspor ve Manisa Belediyespor'un alt yapı takımları mücadele edecek. Futbol festivali, TOKİ 2 yanında bulunan Fikri Bayrıl Spor Tesisleri'nde 4 Eylül Salı günü saat 09.00'da oynanacak Manisa Belediyespor-Eskişehirspor maçı ile start alacak.

Manisa'nın yetiştirdiği önemli spor adamlarından Fikri Bayrıl'ın ismini taşıyan ve Manisa Belediyespor'un organize ettiği 1. Fikri Bayrıl Uluslar arası Futbol Festivali 4 Eylül Salı günü başlıyor. 2000-2001 doğumlu sporcuların mücadele edeceği turnuvada Beşiktaş, Bursaspor, Eskişehirspor, Manisaspor, Bucaspor, Akhisar Belediyespor, Turgutluspor, Altınorduspor ve Manisa Belediyespor yer alacak. Turnuva ile ilgili olarak bilgi veren Manisa Belediyespor Alt Yapı Sorumlusu İsmail Özer, bu yıl ilk defa düzenledikleri turnuvaya önemli takımların katıldığını belirterek, "Öncelikle Manisa Belediyespor olarak önemli bir turnuvaya ev sahipliği yaptığımız için büyük mutluluk duyuyoruz. Turnuvanın diğer önemli yanı da şehrimizin yetiştirdiği sporcu kimliği ile gençlere her zaman örnek olan Fikri Bayrıl hocamızın adını taşıması. Turnuvada Süper Lig, PTT 1. Lig ve diğer liglerde yer alan takımların, alt yapı takımları mücadele edecek. Üç gün sürecek turnuvada karşılaşmalar Manisa Belediyesi tarafından TOKİ 2 yanında yapılan ve Fikri Bayrıl ismi verilen tesislerde yapılacak. Final maçları ise Uncubozköy Halil Onultmak Tesisleri'nde oynanacak" dedi. Öte yandan 4 Eylül Salı günü saat 09.00'da oynanacak Manisa Belediyespor-Eskişehirspor maçı ile start alacak turnuvada maçlar gün boyunca devam edecek.

Fikri Bayrıl Tesisleri'nde Tören Yapılacak

Manisa Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün'de Manisa Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve Fikri Bayrıl ismi verilen TOKİ 2 yanındaki tesislerde, tören yapacaklarını söyledi. Tesislere Fikri Bayrıl adının verileceği törenin 5 Eylül Çarşamba günü saat 18.00'de düzenleneceğini ifade eden Kulüp Başkanı Ergün, sporseverleri Fikri Bayrıl Spor Tesisleri'ne davet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fikri Bayrıl İsmi Turnuvada Yaşatılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement