Fren Yerine Gaza Basınca Yoldan Geçen Kadın Yaralandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fren Yerine Gaza Basınca Yoldan Geçen Kadın Yaralandı

Fren Yerine Gaza Basınca Yoldan Geçen Kadın Yaralandı
17.02.2014 09:55  Güncelleme: 09:58

Adana'da bir kadın sürücü, geri geri gelirken frene basmak yerine gaza basınca, yoldan geçen bir kadına çarparak yaralanmasına neden oldu.

Edinilen bilgiye göre kaza, merkez Seyhan ilçesine bağlı Reşatbey Mahallesi'nde meydana geldi. Elif D., 01 GE 705 plakalı otomobiliyle Atatürk Caddesi'ne geldi. Elif B. burada aracını park etmek için durup geri geri gelmek istedi.

Bu arada Sibel Küçük ise karşıdan karşıya geçmek için yola çıktı. Elif D., Sibel Küçük'ü gördü ancak heyecanlanıp frene basmak yerine gaza basınca, Küçük'e çarparak durabildi. Elif D., Küçük'e çarpınca hemen araçtan inip yanına koştu, ardından ambulansa haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Küçük'ü hastaneye kaldırırken, kadının hayati tehlikesinin olmadığı, ayağında kırık olduğu belirlendi. Elif D. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

FATİH KEÇE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fren Yerine Gaza Basınca Yoldan Geçen Kadın Yaralandı - Son Dakika


Advertisement