FSM'deki Hastane Alanı Belirsizliği Sürüyor - Son Dakika
Güncel

FSM'deki Hastane Alanı Belirsizliği Sürüyor

FSM\'deki Hastane Alanı Belirsizliği Sürüyor

Katıldığı bir etkinlikte çalışmalarını anlatan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, gelen bir soru üzerine Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerindeki 'hastane alanı' konusunu değerlendirerek, belirsizliğin sürdüğünü söyledi.

13.06.2012 15:29  Güncelleme: 15:27

Has Parti'nin sohbet etkinliğinde konuşan Bozbey, yürüttüğü çalışmaları anlatarak, başarının, bütçe ve stratejik planlar arasında sağlanan uyum ile yakalandığını belirterek, stratejik planların temelini ise; eğitim, bilim, kültür-sanat ve sporu ön plana alan bir yönetim anlayışının oluşturduğunu ifade etti.

Bozbey'in yerel yönetimdeki çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve Nilüfer'deki 3. dönem başarısının kendisini pek çok çevre için bir fenomen haline getirdiğini ifade eden Has Parti İl Başkanı Ali Mollasalih "Biz sonuçta siyaset yapıyoruz. Zaman zaman eleştirimiz de oluyor; takdirlerimizi ilettiğimiz de. Ancak Başkan Bozbey 1999 yılından bu yana sergilediği demokratik çizgisini sürdürüyor. Bu gece de kendisinden siyasetteki ve yerel yönetimdeki bu çizginin nasıl sağlandığı hakkında bilgi almak istedik" dedi.

Stratejik planların halka ve muhtarlara danışılarak yapılması gerektiğini kaydederek, eğitim, kültür-sanat ve spor ile ilgili taleplerin öncelikle değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Katılımcıların sorularını yanıtlayan Bozbey, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde yer alan hastane alanının akıbetinin ne olacağı hakkındaki bir soru üzerine, "Herkes bir şeyler söylüyor. Fakat icraat yok. İl Sağlık Müdürü hastane projeleri hazır diyor. Fakat ortada bir şey yok. Belirsizlik söz konusu" yanıtını verdi.

Başkan Bozbey, programın sonunda Mollasalih'e teşekkür ederek, "Siyasi görüşlerimiz farklı olsa da yaşam görüşü olarak birbirine oldukça yakın ve bu kente sevdalı, eleştirisini de takdirini de esirgemeyen bir topluluk arasında bulunmaktan dolayı çok mutluyum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel FSM'deki Hastane Alanı Belirsizliği Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement