Futbolun Emektarları Ceylanpınar'da Buluştu - Son Dakika
Güncel

Futbolun Emektarları Ceylanpınar'da Buluştu

Futbolun Emektarları Ceylanpınar\'da Buluştu

Şanlıurfa'da yıllarca top koşturan 'Şanlıurfa Şöhretler Karması' ile 'Ceylanpınar Şöhretler Karması' arasında dostluk maçı düzenlendi.

03.06.2015 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ceylanpınar Belediyespor Yönetim Kurulu'nun desteklediği ve eski futbolcuların yer aldığı Şanlıurfa Şöhretler Karması ile Ceylanpınar Şöhretler Karması ilçe stadyumunda bir araya gelerek kıya sıya mücadele etti.

Ceylanpınar şöhretler karmasının kadrosunda Hikmet Tepedelen, Ahmet Ayhan, Mahmut Koç, Fuat Beşkat, Ali Dağ, Ferhan Kılıç, Mehin İleri, Mahmut Doğan, Ramazan Taştan gibi futbola emek veren yıldızlar yer aldı.

Şanlıurfa Şöhretler ile Ceylanpınar Şöhretler arasında çekişmeli geçen karşılaşma, 4-4 beraberlikle sonuçlandı.

Maçtan sonra gazetecilere açıklama yapan Ceylanpınar Belediyespor Kulüp Başkanı Hidayet Dik, "Güzel bir organizasyon kapsamında Şanlıurfa ile Ceylanpınar'da yıllarca futbola emek veren Şöhretler Karması bir araya geldi. Bu organizasyon ile geçmişe yolculuk yaptık adeta. Spor denince akla kardeşlik ve centilmenlik gelmelidir. Bizler de kulüp olarak bu kardeşlik ortamında 'varız' dedik. Futbolun emektarları ve hocalarımızla bir araya gelip hasret giderdik. Ceylanpınar, sporu ve sporcuyu seven bir kent. Ceylanpınar Belediyespor olarak elimizden geldiği kadar spora destek olmaya çalışıyoruz. Bugün eski ve ünlü futbolcular ile bir araya geldik. Güzel bir ortam oldu" diye konuştu.

Her iki takım maç sonrası yemekte bir araya geldi. Ev sahibi Ceylanpınar Belediyespor'un ikramının ardından misafir takımı Şanlıurfa'ya yolcu edildi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Futbolun Emektarları Ceylanpınar'da Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement