G.H.S.İ.M Personeline Teşekkür Belgesi - Son Dakika
Güncel

G.H.S.İ.M Personeline Teşekkür Belgesi

G.H.S.İ.M Personeline Teşekkür Belgesi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan personele Teşekkür Belgesi verdi.

09.04.2012 08:53

Gençlik Merkezinde yapılan toplantı ile bir araya gelen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli Teşekkür Belgelerini il müdürümüzün elinden aldı. Yapılan toplantıya şube müdürleri de katıldı. Personele bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Erim:

"Biz sizlerle beraber el ele verip her şeyin en güzelini yapacağız. Bahar ayının gelmesi ile birlikte bizde işimize daha sıkı bir şekilde sarılacağız. Her birimiz bulunduğumuz birimlerde yapmamız gereken iş ve iştigaller ile ilgili artık yeni projeler üreteceğiz, yeni fikir ve öneriler ortaya atacağız. Ne yapabiliriz düşüncesi ile her birimiz koşar adımlar atmaya başlayacağız.

Yaklaşık 7 aydır sizlerle birlikte çalıştığımız zaman çerçevesinde ve bu noktada içinizden bazılarınızı teşekkür belgesine layık gördük. Şahsınızda bütün çalışma arkadaşlarınıza teşekkürü bir borç biliyoruz. Gayretleri bu arkadaşlarımıza yakın olan arkadaşlarımızda vardır. Ama bunlardan sadece birilerine teşekkür belgesi verme çerçevesinde bir çalışma yapıldı. Bunun neticesinde bugün burada onların takdimlerini yapmak üzere toplandık. Bu ödüllendirme hadisesi, bir insan bir başarı bir marifet ortaya koymuş ise bu onun emeğinin karşılığıdır. Bunun karşılığını siz o kişiye gerektiği gibi vermemişseniz o zaman onun o çalışma azminin ve gayretinin devam etmesini bekleyemezsiniz. Çünkü siz onun hakkını gasp etmiş, ona haksızlık etmiş olursunuz.

Aynı şekilde bir insan işi aksatıyorsa ve siz ona da göz yumuyorsanız bu sefer de diğer çalışan şahıslara haksızlık yapmış olursunuz. Son günlerde elde edilen başarılardan da söz eden Erim:"Halterde boksta önemli derece elde eden kardeşlerimiz vardır. Ama yoğunlukla kayakta hem kız hem erkek takımız Türkiye şampiyonu oldu. Uluslararası yarışmalarda yine büyük dereceler elde ederek birincilikle ve ikincilikler çıkardık. Arkasından ise atletizmde hem Ağrı tarihinde hem de Türkiye tarihinde ilkler yaşandı. Kız ve erkek takımlarımız ilk kez beraber yurt dışında aynı ili temsil ederek yarıştılar. İlk kez hem dünya şampiyonluğu hem de dünya ikinciliği gibi güzel dereceler birlikte elde ettiler. Ferdi olarak ise Bülent GÖNEN dünya üçüncülüğü derecesi elde etti. Hemen arkasından balkan şampiyonasında Ağrı'lı atletimiz Sabahattin Yıldırımcı balkan şampiyonu olurken, Sevilay Eytemiş ise balkan üçüncü oldu. Dolası ile bu başarılar bizleri sevindiriyor.

Son olarak Gençlik Merkezinde ki değişikliğe de değinen Erim: "Biz göreve başlarken Gençlik Merkezimizde sadece 8 kursumuz vardı. Biz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak 21 tane kurs ile hizmet vermeye başladık. Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Müftülüğümüze ve Üniversitemize müracaat ettik ve buraya eğitmenler istedik. Buradaki kursiyerlerimize haftada bir yada iki günlüğüne de olsa ders vermeleri için teklif ettik. Şuan kursiyerlerimiz bu uygulamamdan faydalanıyor. Kız sporcularımızın daha rahat bir ortamda derslerine çalışmaları için lojmanımıza taşıdık. Burada kızlarımıza Müftülülükten hoca talebinde bulunduk ve a akabinde bu hocamız kızlarımıza ahlak dersi veriyor. Milli Eğitimden ise Edebiyat, Matematik hocaları talebinde bulunduk. Hocalarımız burada kızlarımıza ders vermeye başladı. Yine eğitimden uzaklaşmış sokaktaki çocuklar için gençlik merkezimizde onlara okul ortamı hazırlayıp günde 3 saatlik ders programı vererek onları sokak hayatlarından kurtarmaya çalışıyoruz dedi.

Program,Teşekkür Belgeleri dağıtılarak toplu halde çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel G.H.S.İ.M Personeline Teşekkür Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement