g2m EDT Expo'ya Damgasını Vuracak - Son Dakika
Güncel

g2m EDT Expo'ya Damgasını Vuracak

g2m EDT Expo\'ya Damgasını Vuracak

Sektördeki deneyimleriyle profesyonelliğini pekiştiren g2m, 28-31 Mart tarihlerinde EDT Expo'da ziyaretçilerini ağırlayacak.

25.03.2013 16:30  Güncelleme: 16:40

Ev dışı tüketim sektörünün güçlü oyuncusu g2m, Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği (ETÜDER) tarafından düzenlenen EDT Expo Fuarı'na damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Ev dışı tüketim sektörünün güçlü tedarikçisi g2m, fuarın en aktif stantlarından biri olmaya hazırlanıyor. 4 gün boyunca ziyaretçilere ve katılımcılara, portföyündeki 10 binden fazla ürünün bilgisini verecek olan firma, müşteri kitlesi için de özel etkinliklere imza atacak. Fuarın ilk günü CNR Expo toplantı salonunda gerçekleşecek olan sohbet toplantısında Yiyecek İçecek Danışmanı Osman Serim konuklara; satınalmada yeni eğilimler, lojistik ve depolamanın önemi ve gıda güvenliğine ilişkin bilgiler aktaracak. Yoğun katılımla gerçekleşmesi beklenen toplantıya sektörün önde gelen temsilcileri, satınalma ve F&B müdürleri katılıyor olacak.

Fuarda 464 metrekarelik bir stantla yer alacak olan g2m, iş ortakları olan Unipro, Krater Kraft ve Anako markalarıyla fuarı şölen tadında geçirecek. Unipro-Krater bünyesindeki demo şefi ekibiyle muhteşem pastalar ve tatlıların pişirme ve tadım etkinliklerine imza atarken, Kraft'ın eşsiz kahve markası Jacobs ise coffee shop ortamında ziyaretçilerine ürünlerini tatma imkanı verecek.

g2m'in yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Hayati Molinas, bu yıl ilki gerçekleşecek EDT Expo Fuarı'nın kendileri için büyük önem taşıdığının altını çiziyor. Ev dışı tüketim sektörünün önemli aktörlerinin EDT Expo Fuarı'nda bir araya geleceğini dile getiriyor. Gelişen sektörde uluslararası standartlarda hizmet seviyesi hedefi olan g2m'nin, güçlü tedarik zinciri ve yaygın dağıtım ağı gücünü gelen tüm ziyaretçilere anlatma imkanı bulacaklarını belirtiyor.

Bu yıl ilki gerçekleştirilen Ev Dışı Tüketim Ürünleri, Ekipmanları, Sarf Malzemeleri Üreticileri & Dağıtım Kanalı Tedarikçileri Fuarı, 28-31 Mart 2013 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul'da gerçekleşecek. Türkiye'de son yıllarda ev dışı tüketim pazarı oldukça güçlendi. Restoran, otel, kafe, catering, hastane, sosyal tesisler gibi daha birçok alana hizmet veren sektör oldukça kapsamlı ve büyümesini hızla sürdürüyor. Ülkemizde 1980'li yıllardan itibaren ev dışında yemek tüketiminin artması üzerine gelişmeye başlayan pazar, bugün 16 milyar dolarlık büyüklüğe ulaştı. Bu piyasanın dünya genelindeki büyüklüğünün ise 2.3 trilyon dolar olduğu belirtiliyor. Otel ve restoranlar başta olmak üzere her türlü iş yerinin temizlik, gıda ve sarf malzemeleri tedariğinin sağlandığı bu yeni pazar, ev dışı tüketim sektörü olarak adlandırılıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel g2m EDT Expo'ya Damgasını Vuracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement