Gani Müjde, İmzaladığı Kitabına Okurunun Karikatürünü de Çizdi - Son Dakika
Güncel

Gani Müjde, İmzaladığı Kitabına Okurunun Karikatürünü de Çizdi

Gani Müjde, İmzaladığı Kitabına Okurunun Karikatürünü de Çizdi

BODRUM'da yaşayan mizah yazarı ve yönetmen Gani Müjde, 'Nbr Cnm' isimli kitabını D&R Mağazası'nda okurları için imzaladı.

02.04.2017 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BODRUM'da yaşayan mizah yazarı ve yönetmen Gani Müjde, 'Nbr Cnm' isimli kitabını D&R Mağazası'nda okurları için imzaladı. Yaptığı esprilerin yanı sıra imzaladığı kitaplarına bir de okurunun karikatürlerini çizen Müjde, hayranlarını kahkahaya boğdu.

Mizah yazarı ve yönetmen Gani Müjde, tiyatro sanatçısı olan eşi Belma Canciğer ile Ortakent-Yahşi Mahallesi'ndeki D&R Mağazası'nda geçen mart ayında çıkardığı 'Nbr Cnm' isimli kitabını imzaladı. 12'nci kitabını güncel espiriler, toplumda yaşanan komik ve trajik komik olayları çizdiği karikatürlerle okurlarına sunan Gani Müjde, kitaplarını imzaladığı okurmarına bir de karikatürlerini çizip espiri ve şakalar yapınca kahkaha sesleri yükseldi. Müjde, 'Sensin Entelektüel', 'Erkekleri Evliliğe Götüren Nedenler', 'Türk'üm Doğruyum Telekom'um', 'Laptop Erkekliği Tehdit Ediyor', 'Biz Emniyetten Arıyoruz', 'Denizlerde Çoğalalım Ama Nasıl', 'Radar Oldum Radar', 'Memleketimden Hadi Canım Sende Manzaraları', 'Vajina Diyalogları', 'Eleştiriden Yırtma Örnekleri', 'Vışkı Di Gama'nın İzinde', 'Hiç Satılmayan Ürünler Kataloğu', 'Yaşasın 13 Şubat Saplar Günü' ve 'Daha Enteresan Bir Ülke Bulursanız Oraya Gidin' başlıkları arasında toplumsal olayları esprili bir şekilde ele alarak yazdığı kitabı için Müjde, "Bu ülkede umudum her zaman paramdan çok oldu. Tozkoparan sokaklarının küfür dili ve edebiyatı yüksekokulundan mezun olmama rağmen, kalemin ısırılan değil yazan ucu olmak için hiç efendiliğimi bozmadım. Berber çırağı, çocuk şarkıcı, su satıcısı, müzisyen, tabelacı, karikatürist, mizah yazarı, kaptan, uçak pilotu, senarist ve yönetmen oldum. Oğuz Aral, Lütfi Akad, Metin Erksan, Tekin Aral, Aziz Nesin, Perran Kutman, Altan Erbulak, Ertem Eğilmez, İsmet Çelik, Avni Yaylalı, Halit Refiğ gibi önemli hocalarım oldu. Ama ben sadece eşimin kocası olabildim, bu bana yetti" dedi.

- Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gani Müjde, İmzaladığı Kitabına Okurunun Karikatürünü de Çizdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement