Gazi Üniversitesinde Kepler Havaya - Son Dakika
Güncel

Gazi Üniversitesinde Kepler Havaya

Gazi Üniversitesinde Kepler Havaya

Gazi Üniversitesi Ticaret Ve Turizm Fakültesi Mezunları Gölbaşı Belediyesi Kapalı Spor Salonunda Yapılan Törenle Diplomalarını Aldı.

20.05.2011 14:07  Güncelleme: 14:19

Gazi üniversitesi ticaret ve turizm fakültesi mezunları gölbaşı belediyesi kapalı spor salonunda yapılan törenle diplomalarını aldı.

Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Fakültesi Gölbaşı Yerleşkesi'nde eğitim öğretim gören, Büro Yönetimi, İşletme, Muhasebe, Ticaret ve Turizm İşletmeciliği bölümlerinden mezun öğrenciler mezuniyet sevinci yaşadı.

Diploma törenine Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürü Cihangir Kaya, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Selçuk Dağdelener, Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat Aypek, MHP Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Fakültesi Dekan Yardımcıları Muharrem Tuna ve Ganite Kurt, Fakülte Sekreteri Ertuğrul Yazgan, öğretim görevlileri ve birçok öğrenci ve velilinin katılımıyla mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Fakültesi Mezuniyet töreninde konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı duygulu anlar yaşadı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı mezun olan öğrencilere seslenirken 1982 yılında Gazi Üniversitesinden mezun olduğunu o günlerde yaşadığı heyecanı burada da yaşadığını Gazi Üniversitesinden mezun olmanın ayrı bir önemi olduğunu belirtti.

Gazi Üniversitesinde almış oldukları eğitimi yurdumuzun en ücra köşelerde öğrencilere hem bilgilerini hem de saygı ve sevgilerini paylaşacaklarını belirten Başkan Odabaşı yeni Mezun olan öğretmenlere hayatlarında başarılar diledi.

Tören öğrencilere şilt ve diplomaların verilmesinin ardından öğrenciler keplerini havaya atarak mezun olmanın sevincini yaşadılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gazi Üniversitesinde Kepler Havaya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement