Gaziantep Lisesi mezunlarından Av. Hayri GİRİŞKEN'İN Gaziantep lisesi konferans salonunda verdiği büyük ilgi gördü. Kariyer günleri çerçevesinde düzenlenen konferansla üniversiteye TM alanında girecek olan onikinci sınıf öğrencileri katıldılar.
Av. Hayri GİRİŞKEN' Hukuk fakültesi mezunlarının çalışabileceği meslekler ve sosyal statülerinden bahsetti. Girişken'in yaptığı konuşmanın ardından öğrenciler sorular yönelterek meraklarını giderdiler ve mesleğin ince ayrıntılarını birinci ağızdan duydular.
Gaziantep Lisesinden mezun olmanın gururunu yaşadığını belirten Girişken Hukuk alanında öğrencilerin tercihler yapması gerektiğini belirtti.
Sıcak bir sohbet havasında süren karşılıklı konuşmanın ardından Okul Müdürü Ahmet TUNÇ, Av. Hayri GİRİŞKEN'E teşekkürlerini sunarak çiçek armağan etti.
Gaziantep lisesi okul müdürü Ahmet Tunç rehberlik servisi kariyer günleri etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen seminer için öğrencilerin başarısı için seminerler düzenlemeye devam edeceklerini bildirdi.
Son Dakika › Güncel › Gaziantep Lisesi Kariyer Günleri Devam Ediyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?