Geleneksel Engelliler Pikniği - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Geleneksel Engelliler Pikniği

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde belediye tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen Geleneksel Engelliler Pikniği'ne yoğun katılım sağlandı.

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde belediye tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen Geleneksel Engelliler Pikniği'ne yoğun katılım sağlandı.

Susurluk Çaylak Mesire Alanı'nda gerçekleşen etkinliğe, Balıkesir Vali Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Susurluk Kaymakamı Yalçın Sezgin, Susurluk Belediye Başkanı Hüseyin Hızlıoğlu ve Balıkesir ile çevre ilçelerden 2 bin engelli ve engelli yakını katıldı.

Susurluk Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Caner Karadağ, etkinliğin engelli vatandaşlar için özel bir gün olarak kutlandığını belirtti.

Bu yıl 8.'sini düzenledikleri etkinliği geleneksel olarak her yıl yapmaya özen gösterdiklerini ifade eden Karadağ, 2 bin engelli ile ailesinin katıldığını sözlerine ekledi.

Etkinlikte, köfte ayran ikram edilirken, engellilerden oluşan mehteran takımı ilgi gördü.

Kaynak: AA