Gelin Arabası Otomobille Çarpıştı 2'si Ağır 7 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Gelin Arabası Otomobille Çarpıştı 2'si Ağır 7 Kişi Yaralandı

Gelin Arabası Otomobille Çarpıştı 2\'si Ağır 7 Kişi Yaralandı

Muğla'nın Seydikemer İlçesi'nde gelin arabası ile karşıdan gelen otomobil çarpıştı, gelin ve damadın da aralarında bulunduğu 2'si ağır 7 kişi yaralandı.

03.10.2016 12:07

Muğla'nın Seydikemer İlçesi'nde gelin arabası ile karşıdan gelen otomobil çarpıştı, gelin ve damadın da aralarında bulunduğu 2'si ağır 7 kişi yaralandı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan damat 27 yaşındaki Hüseyin Demirci, acil servisteki tedavisinin ardından yoğun bakım servisine götürülen ağır yaralı gelin 25 yaşındaki Yasemin Demirci'nin elini biran olsun bırakmadı.

Fethiye'nin Nif Mahallesi'nde bugün akşam yapılacak düğünle dünya evine girmeye hazırlanan Hüseyin- Yasemin Demirci çifti, Seydikemer'de düğün için son hazırlıklarını yaptıktan sonra gelin arabası olarak süslenen 48 HP 787 plakalı otomobile bindi. Seydikemer'den Kaş İlçesi istikametine giden Hüseyin Demirci yönetimindeki otomobil, bugün saat 13.00 sıralarında Çaykenarı Mahallesi'nde karşı yönden gelen ve şerit ihlali yaptığı öne sürülen Aynur Çetin (30) idaresindeki 48 FU 879 plakalı otomobille çarpıştı. Gelin arabası çarpışmanın şiddetiyle yol kenarına devrildi. Diğer otomobil ise hurdaya döndü.

Kazada gelin arabasındaki Hüseyin-Yasemin Demirci çifti, Ahmet Aydın (27) ve Ufuk Güngör (29), diğer aracın sürücü Aynur Çetin ile çocukları Ece Gül Çetin (9) ve Efe Çetin (11) yaralandı. Ambulanslarla, gelin arabasındaki yaralılar Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi'ne, diğer araçtaki yaralılar ise Özel Letoon Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı.

GELİNİN ELİNİ BIRAKMADI

Kazada başına aldığı darbeyle elmacık kemiği kırılan Yasemin Demirci ile kafatasında çatlak oluşan Ece Çetin'in durumlarının ağır olduğu bildirildi. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan damat birlikte tedavi gördüğü acil servisten yoğun bakım servisine götürülen Yasemin Demirci'nin elini biran olsun bırakmadı. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gelin Arabası Otomobille Çarpıştı 2'si Ağır 7 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement