Yaklaşık 200 lise öğrencisinin katılımıyla gerçekleşen 2 günlük kampta öğrenciler Faber-Castell için gençlik iletişimi kurguladı.
Gençlere konuşmak yerine gençlerin kendilerini ifade etmelerine fırsat vererek onların yaratıcılıklarını hayata geçirmelerine yardımcı olacak projelerde yer alan Faber-Castell, 20-21 Aralık tarihlerinde Kayseri Melikşah Üniversitesi'nde gerçekleştirilen İnovasyon Kampı'nda lise öğrencileriyle bir araya geldi.
Özel Kılıçaslan Liseleri bünyesinde "Junior Achievement" organizasyonuna bağlı olarak düzenlenen ve tamamen lise öğrencilerinin gerçekleştirdiği kampa tüm Türkiye'den yaklaşık 200 lise öğrencesi katıldı.
Kampın ilk gününde Faber-Castell'in 253 yıllık tecrübesinin, ürün portföyünün, vizyon ve gençlik iletişimlerinin anlatıldığı sunum sonrasında öğrencilerden markanın genç algısını güçlendirecek bir gençlik iletişimi kurgulamaları istendi. Gruplar halinde çalışan gençler, kampın 2. günü projelerini Faber-Castell jüri üyelerine sundular. En iyi projeyi sunan grup ise Faber-Castell'den bir çanta dolusu ürün kazandı.
Son Dakika › Güncel › Gençler Faber-Castell ile Yaratıcılıklarını Hayata Geçiriyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.