Genel Sekreter Prof. Dr. Erdoğan, Görevi Öğrencisi Uzm. Dr. Güler'e Devretti - Son Dakika
Güncel

Genel Sekreter Prof. Dr. Erdoğan, Görevi Öğrencisi Uzm. Dr. Güler'e Devretti

Genel Sekreter Prof. Dr. Erdoğan, Görevi Öğrencisi Uzm. Dr. Güler\'e Devretti

ERZURUM Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan, görevini öğrencisi olan Uzm. Dr. Muhammet Akif Güler'e devretti.

16.06.2017 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ERZURUM Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan, görevini öğrencisi olan Uzm. Dr. Muhammet Akif Güler'e devretti.

Erzurum Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevini 5 yıldan bu yana yürüten Prof. Dr. Fazlı Erdoğan'ın tayini Tokat'a çıktı. Prof. Dr. Erdoğan'ın yerine Uzm.Dr. Muhamet Akif Güler atandı. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nde gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan Prof. Dr. Erdoğan, birilikte çalıştığı ve aynı zamanda Tıp Fakültesi'nden öğrencisi olan Güler'e görevini devrettiği için mutlu olduğunu söyledi. Prof. Dr. Erdoğan, "Erzurum'a hizmet ettiğim için onur duyuyorum. İnşallah güzel hizmetler sunmuşuzdur. Çalışma sürecinde bize destek olan bürokratlarımıza, valimize, yönetici arkadaşlarımıza, başhekimlerimize, basın mensuplarına ve tüm çalışma arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak değişimi "diye konuştu.

Uzm. Dr. Muhammet Akif Güler ise hocasından görevi devir aldığı için mutlu olduğunu belirtti. Güler, sorumluluğun çok büyük, yönetici olarak hizmet etmenin çok büyük onur olduğunu söyledi. Görev devir- teslim töreninde İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Serhat Vançelik ise göz yaşlarını tutamadı. Prof. Dr. Vançelik, "Giden ayrı bir değer gelen ayrı bir değer. Erzurum Erdoğan ile sağlıkta kazanıyordu. İnşallah Güler ile çıta yükselecektir"dedi.

- Erzurum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Genel Sekreter Prof. Dr. Erdoğan, Görevi Öğrencisi Uzm. Dr. Güler'e Devretti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement