Taksim Meydanı'nda hareketsiz durarak protestoda bulunanların sayısı akşam saatlerinde arttı.
Meydandakilerin yanı sıra bazı kişiler, "duran adam" eylemini Gezi Parkı merdivenlerinin başında sürdürüyor.
Gezi Parkı eylemlerinde hayatını kaybedenler için Taksim Meydanı'nda oluşturulan noktaya güller bırakıldı ve mum yakıldı.
Bu arada, İzmir'den geldiği öğrenilen ve protesto eylemlerinin Kemeraltı esnafına zarar verdiğini söyleyen bir kişi, "duran adam"lara tepkisini dile getirdi.
Taşıdığı dövizde, bu eylemlerin Türkiye'nin itibarını zedelediğini ve ülkeye gelen turist sayısının bu yüzden düştüğünü ifade eden esnafa, "duran adam" protestosunu sürdüren bazı eylemciler tepki gösterdi.
Öte yandan, üzerlerinde "duran adamlara karşı duran adamlar" yazan tişörtlerle Taksim Meydanı'ndaki "duran adam"lara protestoda bulunan eylemciler, "duran adam"lar tarafından açılan dövizle protesto edildi. - İstanbul
Son Dakika › Güncel › Gezi Parkı Odaklı Gelişmeler - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.