Giresun'da Kazı Çalışması Göçüğe Neden Oldu - Son Dakika
Güncel

Giresun'da Kazı Çalışması Göçüğe Neden Oldu

Giresun\'da Kazı Çalışması Göçüğe Neden Oldu

Giresun’da, bir inşaat firmasının bina yapmak için yaptığı kazı çalışmasında meydana gelen göçükte bir apartmanda çatlak oluştu.

06.06.2014 17:30

Giresun'da, bir inşaat firmasının bina yapmak için yaptığı kazı çalışmasında meydana gelen göçükte bir apartmanda çatlak oluştu. Çatlaklardan dolayı endişe duyan apartman sakinleri firmaya tepki gösterirken, geceyi dışarıda geçireceklerini söyledi.

Olay, bugün saat 15: 00'de Gedikkaya Mahallesi Nihat Bey Caddesi üzerinde meydana geldi. Bir inşaat firması, 8 katlı C blok önündeki arazide bina yapmak için kazı çalışması başlattı. Kazı sırasında apartman önünde bulunan duvar göçtü ve toprak kayması meydana geldi. Apartman sakinleri göçük sonrası oluşan çatlaklardan dolayı korku içinde kendilerini dışarı attı. Olay yerine gelen polisler göçük yerinde inceleme yaparken, apartman sakinleri müteahhite önlem almadan çalışma yaptığı için tepki gösterdi.

"İKİSİ KARDEŞ ÜÇ ENGELLİ KAPIDA KALDI"

Apartmanda oluşan çatlaklardan dolayı engelli kardeşler Gülnur ve Aynur Arslan kardeşler ile engelli komşuları Hakkı Yılmaz apartman sakinleri ile birlikte evlerine giremedi.

Evlerine girmekten korktuklarını belirten engelli Gülnur Arslan, şöyle konuştu: "Binamızda önlem alınmadığı takdirde burada sabaha kadar bekleyeceğiz. Hatta sorumlular kimse gidip onların kapısında oturmayı düşünüyoruz. Bu kadar insanı mübarek Cuma günü kapıya döktüler. Tekerlekli sandalyeli üç insan nereye gidecek. 100 kişi var bu apartmanda bu kadar basit mi insan hayatı. Önüne gelen herkes müteahhit. Bu kadar kolay mı bu ruhsatları almak, bu işlemleri yapmak çok merak ediyorum. Her önüne gelen bina yapıyor." - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Giresun'da Kazı Çalışması Göçüğe Neden Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement