Türkiye'nin dört bir yanından ünlü firmaların ürünlerinin sergilendiği şenlik GKV Özel Okulları eğitim kampüsünde başladı. Öğrenci Velilerinin de okula gelir getirmek amacıyla stant açtığı bahar şenliğinde öğrenciler çeşitli etkinliklerle hazırladıkları gösterilerini sunuyor.
Kamuoyunun merakla beklediği GKV Özel Okullarının geleneksel bahar şöleni bu yıl on birinci kez start aldı. Çeşitli kurum ve kuruluşların da stant açtığı bahar şöleninde Okoloji Hastanesi yararına açılan stant göz doldurdu. GKV'lilerin Hollandalı kardeş okullarının açtığı stantta ise Hollanda el sanatlarına ait ürünler Gaziantep el sanatlarına ait ürünlerle birlikte teşhir ediliyor. Üç gün sürecek olan bahar şöleninde çeşitli müzikal etkinliklerin de gerçekleştirileceği ifade edildi.
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi ve metropol ilçe belediyelerinin de stant açtığı bahar şölenine büyük ilgi gösteren vatandaşlar stantarda satılan Antep yemeklerine hayran kaldıklarını da sözlerine eklediler. Tam bir bayram havasında geçen bahar şöleninde GKV Özel Okullarını farklı kademelerinde eğitim görmekte olan öğrencilerin hazırladıkları dans gösterileri yanında mini tiyatrolar ve çeşitli akrobasi gösterileri ziyaretçilerin büyük ilgisini çekiyor. 2 Haziran Cumartesi gününe kadar sürecek olan bahar şölenine yüz binin üzerinde ziyaretçinin katılacağı tahmin ediliyor.
Son Dakika › Güncel › GKV'nin Bahar Şenliği 11. Kez Start Aldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.