Vatandaş Şokta! Denizden Gövdesinin Üst Kısmı Olmayan Ceset Çıktı - Son Dakika
Güncel

Vatandaş Şokta! Denizden Gövdesinin Üst Kısmı Olmayan Ceset Çıktı

Vatandaş Şokta! Denizden Gövdesinin Üst Kısmı Olmayan Ceset Çıktı

Muğla'da Sedir Adası açıklarında gövdesinin üst kısmı olmayan bir erkek cesedi bulundu. Olay cesedi gören vatandaşların polise haber vermesiyle ortaya çıktı.

13.09.2015 10:03  Güncelleme: 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Gökova Körfezi Sedir Adası açıklarında gövdesinin üst kısmı olmayan bir erkek cesedi bulundu. Tüyleri diken diken olay cesedi gören vatandaşların polise haber vermesiyle ortaya çıktı.

GÖVDESİNİN ÜST KISMI YOK

Edinilen bilgiye göre, Gökova Körfezi Sedir Adası açıklarında deniz yüzeyinde bir erkek cesedi gören vatandaşlar, 158 Sahil Güvenlik İhbar hattını aradı. Gökova Sahil Güvenlik ekipleri, olay yerine geldiklerinde deniz yüzeyinde vücudunun bir kısmı olmayan erkek cesedi ile karşılaştı.

16-17 YAŞINDA ERKEK CESEDİ

Ceset, ekipler tarafından Sahil Güvenlik botuna alınarak Akyaka Mahallesi'ne getirildi. Jandarma Karakol Komutanlığı'na teslim edilen ve 16-17 yaşlarında olduğu tahmin edilen erkek cesedi, buradan Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne ait cenaze aracı ile Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak otopsi sonrası cesedin kimliği tespit edilecek.

20 GÜNDÜR DENİZDE YÜZÜYOR

Suriyeli bir kaçak mülteciye ait olduğu tahmin edilen cesedin yaklaşık 15-20 gündür denizde olduğu öğrenildi.

VÜCUDUNUN SIVILAŞARAK...

Cesedin üzerinde pantolon ve ayakkabı bulunurken, gövdesinin göğüs bölümünün bir kısmı ve başının olmadığı, uzun süredir suda olması nedeniyle vücudunun sıvılaşarak tanınmaz halde olduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vatandaş Şokta! Denizden Gövdesinin Üst Kısmı Olmayan Ceset Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Yavuz atli: Allah ölümün de hayirlisini nasip etsin. 82 0 Yanıtla
  • Yakışıklımühendis: Pekeke cesetlerini ailelerine vermeyin.. Atın balıklara yem olsun 37 31 Yanıtla
    HAMZA: biz pkk ya pekeke demeyiz sende onlardansın mühendis 29 0
  • anladınız mı : peki bu ceset multeci değilse ? turk yada kurt ne yazacaksınız cok merak ediyorum siz isanlıktan nasip almamış zavalılarsınız siz bu akıla anca vc gidebilirsınız 14 2 Yanıtla
  • Mehmet: Bu nasıl bir midesizliktir lan 10 2 Yanıtla
  • Sıtkı: Sabah sabah ne biçim haber. 5 2 Yanıtla
  • AKILVARMANTIKVAR: benim milletim bir acayiptir...dizilerden, filimlerden gördüğünu hemen uygulamak ister...kendini ve diğerlerini oyuncak sanar...ufacık bir şeyde ya vurur, yada vurulur...yanında silahı eksik olmaz...yada intihar eder...benim milletimi avrupa bile değiştiremedi...benim milletim bir saatli bomba gibidir...her an, heryerde bìr şeyler olabilir...trafik kazaları zaten eksik olmaz...bir şeyler yapılmalı...hep beraber DÜŞÜNELİM... 4 3 Yanıtla
  • TR COAST GUARD: Ne polisi arkadaşım Sahil Güvenliğin fotoğrafını koymuştur sonra vatandaş polise haber vermiş diyor. Yalan haber yapmayın 3 2 Yanıtla
  • Turk oglu turk: Allahim yardim et kullarina 2 1 Yanıtla
  • Al: O abla nöbetçi savcı 0 0 Yanıtla

Advertisement