Gölbaşı Belediyesinde Devir Teslim Töreni - Son Dakika
Güncel

Gölbaşı Belediyesinde Devir Teslim Töreni

Gölbaşı Belediyesinde Devir Teslim Töreni

30 Mart yerel seçimlerinde Gölbaşı Belediye Başkanı seçilen Fatih Duruay, belediye binasında düzenlenen devir teslim töreniyle göreve başladı.

07.04.2014 10:45  Güncelleme: 10:42

30 Mart yerel seçimlerinde Gölbaşı Belediye Başkanı seçilen Fatih Duruay, belediye binasında düzenlenen devir teslim töreniyle göreve başladı. İlçe kaymakamlığından mazbatasını aldıktan sonra başkanlık makamında düzenlenen devir teslim törenine katılan Fatih Duruay, eski başkan Yakup Odabaşı'ndan belediye başkanlığı görevini teslim aldı. Belediye girişinde çok sayıda Gölbaşılı vatandaş tarafından karşılanan Başkan Fatih Duruay, devir teslim imzalarının atılmasının ardından başkanlık görevini devraldı.

HİZMETLERİ DEVAM ETTİRECEĞİZ

Devir teslim töreninde konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı'nın geleceği için çalışacağını belirtip şunları söyledi;"Ben öncelikle huzurunuzda bizleri bu göreve getiren Gölbaşılı tüm hemşehrilerimize ve Yakup Başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Türkiye'de demokrasimizin gelmiş olduğu nokta gerçekten çok ileri bir seviyedir. Vatandaşlarımız, beş yıl önceki tercihleriyle Sayın Yakup Odabaşı'nı göreve getirdiler. Bugün de bizi münasip gördüler. İnşallah biz de verilen hizmetleri devam ettireceğiz. Gölbaşımız nüfusu ve yüz ölçümü bakımından Türkiye'nin en büyük ilçelerinden birisi. Gölleriyle görülmeye değer, yerleşmeye değer bir ilçemiz. İnşallah bundan önceki belediye başkanlarımızın yapmış oldukları hizmetleri, bizler devam ettireceğiz. Gölbaşımızı biraz daha ileri götürmek için ne gerekiyorsa yapacağız.

Bugüne kadar hizmet etmiş bütün belediye başkanlarımıza, başkan yardımcılarımıza, belediye personelimize, müdürlerimize, meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca seçilen meclis üyesi arkadaşlara da teşekkür ediyorum. İnşallah hep beraber çok güzel işler yapacağız."

ODABAŞI: "GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM"

Başkan Fatih Duruay'a görevinde başarılar dileyen eski belediye başkanı Yakup Odabaşı da şu şekilde konuştu; "Seçimler bir bayrak yarışıdır. Bu yarışta milletimizin takdiriyle sevdiğimiz bir arkadaşımız seçilmiştir. Fatih Başkanımızı öncelikle tebrik ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum. Seçilen meclis üyesi arkadaşlara da başarılar diliyorum. İnşallah başkan arkadaşımızla birlikte Gölbaşımız için çok güzel işler yapacaklar. Yeni görevleri hepsine hayırlı uğurlu olsun. Bundan sonra bir görev düşerse yine Gölbaşılı hemşehrilerimizin hizmetinde olacağız."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gölbaşı Belediyesinde Devir Teslim Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement