Gölbaşı'nda İki Çocuk Boğuldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gölbaşı'nda İki Çocuk Boğuldu

Gölbaşı\'nda İki Çocuk Boğuldu
29.05.2026 23:20

Adıyaman Gölbaşı'nda gölete giren 13 yaşındaki iki çocuk, boğulup hayatını kaybetti.

Mahir ALAN/GÖLBAŞI (Adıyaman), –ADIYAMAN'ın Gölbaşı ilçesinde gölete giren Talal Al-Sinjar (13) ve arkadaşı Abdullah Al-Sajer boğuldu.

Olay, öğleden sonra Hürriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Aileleriyle birlikte gölete gelen Talal Al-Sinjar ve Abdullah Al-Sajer, iddiaya göre serinlemek için suya girdi. Bir süre sonra çocukların göletten çıkmadığını fark eden vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve Gölbaşı Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye erleri, yaklaşık 4 metre derinlikte çamura saplanmış haldeki çocukların cansız bedenlerine ulaştı. Suriye uyruklu olduğu belirlenen Talal Al-Sinjar ve Abdullah Al-Sajer'in cenazeleri, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gölbaşı'nda İki Çocuk Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement