Gölbaşı'nda İşsizi Ümitlendiren Proje - Son Dakika
Güncel

Gölbaşı'nda İşsizi Ümitlendiren Proje

Gölbaşı\'nda İşsizi Ümitlendiren Proje

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, kurulacak "İstihdam Bürosu" ile kayıt altına alacakları iş arayan vatandaşlara umut olacaklarını açıkladı.

03.03.2014 16:30

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, sosyal projeleri arasında yer alan "İstihdam Merkezi" ile ilçedeki işsizlere umut oldu.

Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı'nda yaşayan ve iş arayan vatandaşların kurulacak "İstihdam Bürosu" ile kayıt altına alınacağını açıkladı. Başkan Odabaşı, "Bu projemiz sayesinde kayıt altına aldığımız yüzlerce işsiz vatandaşımıza Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ile işbirliği yaparak iş imkanı sunacağız" dedi.

İŞKUR İLE ORTAKLAŞA BİR PROJE

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"İstihdam Merkezi projemiz sayesinde, Gölbaşılı vatandaşlarımızı iş sahibi yapacağız. İstihdam Merkezi projesi, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ile ortaklaşa yürütülecektir. Kurulacak olan İstihdam Bürosu'na kayıt yaptıran vatandaşlara, uygun işler bulunacak.

Söz konusu Gölbaşı'ysa hizmetlerimiz de projelerelimiz de bitmeyecektir. 5 yıllık dönemde Gölbaşı'mızda birçok sosyal projeyi hayata geçirmeyi başardık, bu projemizi de gerçekleştirerek iş arayan kardeşlerimizin derdine derman olacak bir sosyal projenin daha öncüsü olacağız."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gölbaşı'nda İşsizi Ümitlendiren Proje - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement