Gölbaşılı Kadınlar Doyasıya Eğlendiler - Son Dakika
Güncel

Gölbaşılı Kadınlar Doyasıya Eğlendiler

Gölbaşılı Kadınlar Doyasıya Eğlendiler

Gölbaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Aile Yaşam Merkezinde düzenlenen etkinlikte kadınlar doyasıya eğlendi.

09.03.2012 12:38

Dünya Kadınlar Günü dolaysısıyla Gölbaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Aile Yaşam Merkezinde düzenlenen etkinlikte kadınlar doyasıya eğlendi.

Gölbaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Aile Yaşam Merkezinde gerçekleştirilen Dünya Kadınlar Günü programında, kadınlar doyasıya eğlendi. Düzenlenen programa Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Belediye Başkan'ın eşi Seher Odabaşı, Gölbaşı Atatürk Toplum Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Mizyel Zorluoğlu ve Gölbaşılı kadınlar katıldı.

"KADIN EN BÜYÜK EMEKÇİ"

Düzenlenen programda bir konuşma yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nın eşi Seher Odabaşı "Kadınlarımız en büyük emekçidir" diyerek kadınların toplumdaki emeklerine ve çalışmalarına dikkat çekti. Seher Odabaşı, "Kadınlarımız toplumumuzun her köşesinde başarılı çalışmalara büyük imza atarak kadının önemini her zaman hissettirmiştir. Kadınlarımız gece gündüz demeden çalışan ve emek harcayan en büyük emekçilerdir" diye konuştu.

MÜZİK VE EĞLENCE

Programda Gölbaşı Belediyesi Müzik Korosu, Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği eserleri ile konuklara müzik dolu anlar yaşattılar. Programda kadınlar, çalan oyun havaları ile de doyasıya eğlendiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gölbaşılı Kadınlar Doyasıya Eğlendiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement