Görevden Alınan Savcı Akkaş: Beklenen Bir Sonuçtu - Son Dakika
Güncel

Görevden Alınan Savcı Akkaş: Beklenen Bir Sonuçtu

Görevden Alınan Savcı Akkaş: Beklenen Bir Sonuçtu

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 2'nci Dairesi'nin hakkında 'görevden uzaklaştırma' kararı verdiği Tekirdağ Cumhuriyet Savcısı Muammer Akkaş, "Beklenen bir sonuçtu.

30.12.2014 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 2'nci Dairesi'nin hakkında 'görevden uzaklaştırma' kararı verdiği Tekirdağ Cumhuriyet Savcısı Muammer Akkaş, "Beklenen bir sonuçtu. Bir yıl önce mitinglerde söylenen bir yıl sonra gerçekleşti" dedi.

HSYK 2'nci Dairesi'nin hakkında verdiği 'görevden uzaklaştırma' kararını telefonla arayan arkadaşlarından öğrendiğini belirten Tekirdağ Cumhuriyet Savcısı Muammer Akkaş, adliye çıkışında açıklamada bulundu. Kararla ilgili fazla söylenecek bir şey olmadığını ifade eden Akkaş, "Hayırlısı olsun, fazla söylenecek bir şey yok. Beklenen bir sonuçtu. Bir yıl önce mitinglerde söylenen bir yıl sonra gerçekleşti. Ülkemize hayırlı olsun. Tuzun koktuğu yer burası" diye konuştu.

Kararın henüz kendisine tebliğ edilmediğini de söyleyen Akkaş, adliye önündeki açıklamasının ardından aracıyla oradan ayrıldı.

Savcı Akkaş, 17-25 Aralık operasyonunun ardından elinden dosyası alınarak Tekirdağ'a görevlendirilmişti. - Tekirdağ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Görevden Alınan Savcı Akkaş: Beklenen Bir Sonuçtu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement