Greyder Dolgu Topuklarla Bu Bayram Nostalji Tadında - Son Dakika
Güncel

Greyder Dolgu Topuklarla Bu Bayram Nostalji Tadında

Greyder Dolgu Topuklarla Bu Bayram Nostalji Tadında

Greyder, 2013 yaz koleksiyonunda yer alan birbirinden göz alıcı ayakkabı modelleriyle modayı bayramda da kadınların ayaklarına getiriyor.

01.08.2013 10:37  Güncelleme: 10:39

Dolgu tabandan ahşap görünümlü modellerine kadar zengin bir çeşitliliğe sahip Greyder yeni sezon topuklu ayakkabılar, ayak konforundan ödün vermeden bayram şıklığını ayaklarında taşımak isteyenlere hitap ediyor.

Rengarenk dolgu topuklar ile ayaklar canlanıyor

Greyder yeni sezon dolgu topuklu ayakkabı modelleri; kısa, orta ve yüksek uzunluktaki topuklarıyla her ihtiyaca cevap veriyor. Topuklarında yer alan baskılı desenlerinin yanı sıra, ahşap görünümlü topuk detaylarıyla da dikkat çeken Greyder dolgu ayakkabılar ile kadın moda severlerin ayaklarında bayram havası esecek. Dolgu topuklarında beyaz ve ahşap renklerini başarılı bir şekilde kullanan Greyder, ayakkabıların üst kısımlarındaki şeritlerde ise, mavi ve yeşilin farklı tonlarını harmanlayarak kadınların ilgisine sunuyor.

Yüksek topuklarda yüksek konfor Greyder'de

Greyder yeni sezon yüksek topuklu ayakkabılar, bayramda iddialı bir şıklığa adım atmak isteyenlere, ön tabanındaki yükseltisi sayesinde sağlıktan ödün vermeyen bir konfor sunuyor. Beyaz-kahve, hardal-turuncu gibi çift renk kombinasyonlarının yanı sıra, tek renk seçenekleriyle de öne çıkan Greyder topuklu ayakkabılar ile şıklık bayramda da tüm ışıltısıyla kaldığı yerden devam edecek.

Greyder yeni sezon topuklu ayakkabılar ile siz de bayram şıklığınızı tamamlayabilir, ayaklarınızın konforundan ödün vermeden stilinizi yansıtmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Greyder Dolgu Topuklarla Bu Bayram Nostalji Tadında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement