Gülşen ve Inna TTNET Müzik Listelerinin Zirvesinde - Son Dakika
Güncel

Gülşen ve Inna TTNET Müzik Listelerinin Zirvesinde

Gülşen ve Inna TTNET Müzik Listelerinin Zirvesinde

TTNET Müzik'te yayınlanan yerli ve yabancı birçok şarkı arasından Nisan ayında en çok dinlenenler açıklandı.

11.05.2013 10:01

Son albümüyle büyük başarı kazanan Gülşen, "Yatcaz Kalkcaz Ordayım" adlı şarkısıyla TTNET Müzik'te yerli müzik listesinin zirvesinde yer aldı. Ünlü şarkıcının aynı zamanda iki parçası daha listeye girmeyi başardı. Listenin ikinci sırasında ise yeni şarkısı "İyileşiyorum" ile hızlı bir çıkış yakalayan Sertab Erener yer alıyor. Yabancı müzik listesinin 1 numarasında "INNdiA" adlı şarkısıyla Türkiye'de en sevilen yabancı sanatçılardan bir haline gelen Romanyalı şarkıcı Inna var.

Türkiye'nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET'nin dijital müzik platformu TTNET Müzik, nisan ayında en çok dinlenen yerli ve yabancı şarkıların listesiyle, son dönemin en popüler isimlerini gözler önüne seriyor.

TTNET Müzik'te nisan ayında en çok dinlenen yerli şarkılar listesinin 1 numarasında, "Yatcaz Kalkcaz Ordayım" adlı şarkısıyla ünlü şarkıcı Gülşen yer aldı. Liste başı olan şarkısının yanı sıra Gülşen'in "Kardan Adam" ve "Irgalamaz Beni" adlı diğer popüler parçaları da listede yer bulmayı başardı. Listenin ikinci sırasında yeni albümü "Sade" ile müzik arenasına dönen Sertab Erener'in "İyileşiyorum" şarkısı bulunurken, üçüncü sıraya yerleşen isim ise "Budala" adlı parçası ile Gökhan Özen oldu.

TTNET Müzik'in en çok dinlenen yabancı şarkılar listesinin 1 numarası ise "INNdiA" adlı şarkısıyla dünyada olduğu gibi Türkiye'de de müzikseverlerin beğenisini kazanan Romanyalı şarkıcı Inna yer aldı. İkinci sırada Black Eyed Peas grubundaki başarılı performanslarıyla tanınan ünlü hip-hop ve R&B şarkıcısı will.i.am, Britney Spears ile düet yaptığı "Scream & Shout" adlı şarkısıyla yer buldu. Listeye damgasını vuran bir başka isim ise Rihanna oldu. Aylardır listelerden düşmeyen hiti "Diamonds" ile üçüncü sırada bulunan Rihanna'nın, TTNET Müzik listesinde bu hit parçasının yanı sıra 4 farklı şarkısı daha yer alıyor.

Facebook'ta müzik, TTNET Müzik'ten dinleniyor

TTNET Müzik dinleyicileri, yerli ve yabancı hit şarkıları Facebook üzerinden de dinleyebiliyorlar. TTNET Müzik, Facebook'un Türkiye'deki müzik içeriğini sağlayan ilk iş ortağı olarak çok özel bir uygulamayı hayata geçirdi. Müzikseverler, bu özel uygulamaya, TTNET Müzik web sitesi üzerinden Facebook hesaplarına giriş yaparak ulaşabiliyorlar. Kullanıcılar, dinledikleri tüm şarkıları, albümleri ve oluşturdukları listeleri arkadaşlarıyla paylaşıp yorum yapabiliyorlar. Ayrıca, "http://www.facebook.com/kullanıcı adı/music" adresi üzerinden tüm kullanıcılar, arkadaşlarının dinlediği şarkıları görebiliyor ve dinleyebiliyorlar.

"SARKI" yaz 7979'a gönder, sevdiğin şarkıyı hemen indir

TTNET Müzik, mevcut şarkı satın alma hizmetlerinin yanı sıra müzikseverlere büyük bir kolaylık daha sunuyor. İster TTNET abonesi olsun ister olmasın tüm müzikseverler, TTNET Müzik sitesine üye girişi yapmadan sadece "SARKI" yazıp 7979'a mesaj göndererek istedikleri şarkıyı indirebiliyorlar. Müzikseverlerin sevdikleri şarkıları hemen indirebilmek için, TTNET Müzik sitesinde şarkı isimlerinin yanında yer alan "indir" butonuna tıklamaları ve gönderdikleri mesaja karşılık gelen kodu, karşılarına çıkan ekrana girmeleri gerekiyor. 1 TL olarak ücretlendirilen ve yerli-yabancı tüm şarkılar için geçerli olan bu hizmetten, tüm mobil operatörlerin kullanıcıları yararlanabiliyor.

Tek şarkı 1, albüm 4 TL

Müzikseverler, TTNET Müzik'te yer alan tüm şarkıları ücretsiz olarak dinleyebiliyorlar. TTNET Müzik'ten şarkı indirmek de çok kolay. TTNET Müzik'in hayata geçirdiği yeni hizmeti sayesinde kullanıcılar, tek bir şarkıyı ya da albümü artık tek bir "tık" ile kolayca indirebiliyor. TTNET Müzik'te bir şarkı 1 TL'ye, yerli albümler ise 4 TL'ye satın alınabiliyor. Ücretlendirme ise kullanıcıların TTNET ADSL faturası üzerinden yapılıyor.

TTNET Müzik'teki 100 şarkılık paket satın alma hizmeti ise artık abonelikli olarak devam ediyor. TTNET Müzik paketine, kullanıcılar ayda sadece 3 TL'ye üye olabiliyor ve 100 şarkı indirebiliyorlar. TTNET Müzik kullanıcıları, mobil ödeme ile 4 TL'ye 100 şarkı paketi satın alabiliyorlar. Böylece müzikseverler, indirdikleri şarkı ve albümleri istedikleri cihaza aktararak diledikleri yerde dinleyebiliyorlar.

TTNET Müzik'te yer alan şarkılar, TTNET Müzik internet sitesinin yanı sıra TTNET Müzik iPhone, iPad uygulamaları ile Android tabanlı cihazlar için geliştirilen TTNET Müzik Android uygulaması üzerinden de ücretsiz olarak dinlenebiliyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Gülşen ve Inna TTNET Müzik Listelerinin Zirvesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement