Günahların Bekçisi Filmi - Son Dakika
Güncel

Günahların Bekçisi Filmi

Günahların Bekçisi Filmi

Günahların Bekçisi filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Günahların Bekçisi filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

05.07.2011 11:30

Kilise içindeki gizli bir tarikat varlığını yüzyıllardır sürdürmektedir. Bir seri gizemli cinayetin ardından papaz Alex Bernier, hayal edilmesi güç bir şeytanın peşinde araştırmalara koyulur. Edindiği bilgi, alınyazısının ölümden daha da kötü olduğudur. Araştırmaları onu, bu eski ve gizemli tarikatın kilit noktası olan "Günah Yiyici"ye götürür. Ölümsüz Günah Yiyici, affedilemeyecek günahlar işleyerek bunların bedelini hayatlarıyla ödeyen ölümlerden bu hayatları satın almaktadır. Yüzyıllardır bu şeytani yükü taşımaktan yorulan Günah Yiyici artık ölümle kucaklaşmak istemektedir. Sorun, onun günahlarını kimin alıp onu ebedi huzura ulaştıracağıdır. Bu karanlık geleneği ve tarikatın sürdürülmesi gereken emrini kim yerine getirecektir?

Gerçeklere ve şeytanın yeryüzündeki izlerine ulaşan papaz, kendisinin ve sevdiği kadının ruhunu kurtarmak için çetin bir mücadele vermek zorunda kalacaktır.

Yönetmen: Brian Helgeland

Senaryo: Brian Helgeland

Oyuncular: Peter Weller, Mark Addy, Benno Fürmann, Shannyn Sossamon, Heath Ledger

Filmin Türü:

Orijinal Adı: Order, The

Yapım Yılı: 2003

Yapım Ülkesi: ABD/Almanya

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 120 dk.

Resmi Sitesi: http://theordermovie.com/

Vizyon Tarihi: 26.12.2003

Son Dakika Güncel Günahların Bekçisi Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement