Oyuncu Gürgen Öz, özel hastanelerin fazla para almasına sitem etti - Son Dakika
Güncel

Oyuncu Gürgen Öz, özel hastanelerin fazla para almasına sitem etti

Oyuncu Gürgen Öz, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda bazı özel hastanelerde gereksiz testler yapılarak insanlardan para alınmasına sitem etti.

22.07.2019 12:12  Güncelleme: 14:07

Bir süredir 'The K.R.O' adı altında çektiği videolarla gündemde olan konulara gönderme yapan ve son olarak Şeyma Subaşı'nın kitabını eleştiren oyuncu Gürge Öz, yeni videosuyla gündeme geldi. Öz, bu sefer de bazı özel hastanelerinde yapılan gereksiz testlere ve alınan fazla paralara dikkat çekti.

"KARIN AĞRISIYLA GİDİP 2 BİN 500 ÖDEDİ"

Gündemde olan konularla ilgili videolar çekerek gönderme yapan Gürgen Öz, son videosunda arkadaşının karın ağrısıyla özel hastaneye giden ve bir sürü testin ardından ilaç yazılarak 2 bin 500 TL ödeme yapmasını anlattı.

"İNSANLARIN DURUMUNDAN İSTİFADE EDİP SOYUYORLAR"

Çevresinde yaşanan olayı ele alan oyuncu, bazı özel hastanelere şu sözlerle gönderme yaptı: "Bütün Özel hastaneler değil, çok kaliteli, iyi çalışanlarını dışarıda tutuyorum ama %80 bu ülkede Özel hastaneler CAN korkusuyla gelen insanların endişeli durumundan istifade edip onları gerekli gereksiz testlere sokarak suistimal ediyorlar, kaba tabiriyle Soyuyorlar!

"AVLANACAK KEKLİK GİBİ"

Yani işiniz düştü mü Hapı Yuttunuz! İnsanoğlu hastalık hali olunca boynu bükük oluyor, hastaneye güveniyor. Başka nereye güvenecek? Fakat karşı taraf hastayı, kapıdan içeri girdiği andan itibaren avlanacak keklik gibi görmekte zaten. Böyle o kadar çok olaya şahit oldum ki..! Bu memleketteki açgözlülük, bu etik dışı, hunharca hırs ve üç kağıtçılık... Kelimenin tam anlamıyla; Ayıp... Sağlık Kapitalizminin en vahşi olduğu yer Amerika'dır ama sağlık konusunda onu da Amerika'dan öğrenecek değiliz evelallah! Herkeslere geçmiş Olsun diyorum!"

Oyuncu Gürgen Öz, özel hastanelerin fazla para almasına sitem etti
Oyuncu Gürgen Öz, özel hastanelerin fazla para almasına sitem etti

Son Dakika Güncel Oyuncu Gürgen Öz, özel hastanelerin fazla para almasına sitem etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • B: Bodrum Acıbadem Hastanesi bir muayene ücreti 880 allah var nasıl tedavi olacaksın dokun madan filim tahlil ceketin bırak kac 12 0 Yanıtla
  • Hükümet destekli: M.rial e gidin bakmadan tüm tahlilleri ister yüklü fatura çıkar 5 0 Yanıtla
  • Ben benim : Konya kulu devlet hastanesinde Doktor dokunmadan test yapmadan teshis koyup ilac yaziyor giris cikis ilac 200 geciyor mazallah test yapip dokunsa nrkadar alir sonunu dusunmek bile istemiyorum :) 4 1 Yanıtla
  • Yazıj: O zaman devlete git Orası bir işletme babasının hayrına bakmıyor 1 3 Yanıtla
    YAZIJ A: Kes sesini lan hırbo... 0 0
  • velinecip: Paran varsa sağlamsın yaşıyorsun, paran yoksa öbür tarafa hoş geldin diyoruz. 4 0 Yanıtla
  • .: Çok doğru...özel hastane ücretleri ACİL olarak düşürülsün....herkes faydalansın 3 0 Yanıtla
  • Özel : Garibanın işi olmaz özelde o yüzden sıkıntı yok. 2 1 Yanıtla
    Can havli: Düşte gör.. 0 0
  • Ak: Ancak bir ünlü eleştirince baber oldu herhalde. Ben de aynı görüşteyim. Çaresiz insanları soyacak kadar ahlak zaafiyeti içindeyiz. 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement