Gürsu'da Hayırseverler İmam Hatip Ortaokulu'na Bağış Yaptı - Son Dakika
Güncel

Gürsu'da Hayırseverler İmam Hatip Ortaokulu'na Bağış Yaptı

Gürsu\'da Hayırseverler İmam Hatip Ortaokulu\'na Bağış Yaptı

Bursalı hayırsever iş adamı Birol Yalçın, ortaokulu yapımı için 4 dönümlük arsa bağışında bulundu.

04.10.2013 21:11  Güncelleme: 21:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursalı hayırsever iş adamı Birol Yalçın, ´Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası´ kapsamında imam hatip ortaokulu yapımı için 4 dönümlük arsa bağışında bulundu.

Bursa tarihi Heykel valilik binasında düzenlenen protokol töreni ile arsa bağışında bulunan hayırsever Birol Yalçın, arsa ve üzerine yapılacak olan okulun hayırlı olmasını diledi. Protokol törenine; Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Kaymakam Hamdi Bilge Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, hayırsever Birol Yalçın ve davetliler katıldı. Bursa Gürsu ilçesi Alan mevkiinde bulunan 4 dönümlük arsa üzerine İl Özel İdaresi tarafından imam hatip ortaokulu yapılacak.

Protokol töreninde konuşan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa´nın hayırsever yönünden çok şanslı bir il olduğunun altını çizerek, "Eğitim konusunda 2005´ten bu yana Türkiye Cumhuriyeti hükümetleri en büyük payı eğitime ayırmasına rağmen hala eğitimde derslik ve okul ihtiyacı devam ediyor. Eskiden 45´lerde olan sınıf mevcutları bugün 35´lerde. Ancak bunu 30´ların altına çekmek istiyoruz. Bursa´da da onun için yeni okul ve okul arsalarına ihtiyacımız var." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gürsu'da Hayırseverler İmam Hatip Ortaokulu'na Bağış Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement