Güvenlik Kameraları İle Daha Güvenli Yaşam Alanı Projesi - Son Dakika
Güncel

Güvenlik Kameraları İle Daha Güvenli Yaşam Alanı Projesi

Güvenlik Kameraları İle Daha Güvenli Yaşam Alanı Projesi

Güvenlik Kameraları İle Daha Güvenli Yaşam Alanları Projesi tanıtım toplantısı Elmas Otelde yapıldı.

05.09.2013 11:09  Güncelleme: 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toplantıya Vali Mustafa Büyük, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Osman Aydın, Vali Yardımcısı Hikmet Dinç, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, İl Jandarma Komutanı J. Alb. A. Adnan Şimşiroğlu, İl Genel Meclis Başkanı Oktay Yıldırım, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Soytürk, Oda Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve Emniyet Çalışanları katıldı.

Vali Mustafa Büyük toplantıda yaptığı konuşmalarında; ''Günümüzde toplumların en önemli konularından bir tanesi güvenlik konusudur. Bugün burada bununla ilgili bir toplantı gerçekleştiriyoruz. İl Emniyet Müdürlüğümüzün Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nün Sekretaryasında polis sorumluluk alanı içerisinde başlatacağımız proje ile ilimizde güvenlik problemini daha aza indirecek, daha güvenli bir şehir haline getirecek, var olan problemleri azaltacak, suçların önlenmesini, suçluların yakalanmasını sağlayacak bir projeyi gerçekleştireceğiz. İlimizde geçmişteki uygulamalar ile ilgili bazı şeyleri hatırlatmak gerekirse Emniyet ve Jandarmanın personel, araç, gereç ve kurumsal kapasite itibariyle gelişmesini her geçen süreç içerisinde gerçekleştirmeye çalıştık. Bu geçen süreç içerisinde yaptığımız çalışmalarda toplumumuzun, Sakaryalıların, Sivil Toplum Kuruluşları ve Yerel Yönetimlerin çok büyük katkısı oldu. İl olarak bakıldığında Türkiye'nin diğer illeriyle kıyaslandığında ilimiz, güvenli şehir, güvenlik açısından olumlu şehirler sıralamasında ilk on il arasında yer alıyor. Bu projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.'' diye konuştu.

Vali Mustafa Büyük'ün konuşmasının ardından Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Halil İbrahim Keskin, Güvenlik Kameraları ile Daha Güvenli Yaşam Alanları Projesinin tanıtım sunumunu gerçekleştirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Güvenlik Kameraları İle Daha Güvenli Yaşam Alanı Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement