Son dakika... Rusya'da sahte içkiden ölenlerin sayısı 32'ye yükseldi - Son Dakika
Güncel

Son dakika... Rusya'da sahte içkiden ölenlerin sayısı 32'ye yükseldi

Son dakika... Rusya\'da sahte içkiden ölenlerin sayısı 32\'ye yükseldi

Son dakika gündem haberi: Rusya'nın Orenburg bölgesinde sahte içkiden zehirlenerek hayatını kaybedenlerin sayısı 32'ye çıktı.

10.10.2021 12:48  Güncelleme: 12:52

Rusya'nın Orenburg bölgesinde sahte içkiden zehirlenerek hayatını kaybedenlerin sayısı 32'ye çıktı.

Orenburg bölgesi yönetiminden yapılan açıklamada, 7 Ekim gecesinden itibaren bölgenin doğusunda sahte içkiden zehirlenenlerin sayısının arttığı belirtildi.

Açıklamada, "Sahte içkiyle zehirlenerek hastaneye kaldırılanların sayısı 64'e yükseldi, 32'si hayatını kaybetti." ifadeleri kullanıldı.

Dün Rusya Soruşturma Komitesi, bölgede sahte içkiden ölenlerin sayısının 29'a çıktığını duyurmuştu.

Zehirlenme olayı ile ilgili olarak sahte alkol üretimi ve satış yapmaları nedeniyle gözaltına alınan 9 kişiden 4'ünün tutuklandığı belirtilmişti.

Rus basınında da zehirlenen kişi sayısının 54'e çıktığı aktarılmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika... Rusya'da sahte içkiden ölenlerin sayısı 32'ye yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement