Hak ve Hakikat Partisi Kürtleri Tehdit Etti - Son Dakika
Güncel

Hak ve Hakikat Partisi Kürtleri Tehdit Etti

Hak ve Hakikat Partisi Kürtleri Tehdit Etti

Hak ve Hakikat Partisi Genel Başkanı Dursun Güneş, "Kürtler altın çağlarını yaşıyor ama yarın böyle olmayacak" diyerek tehdit etti.

22.11.2013 10:14

Doğu ve Güneydoğu'da bir takım ziyaretler gerçekleştiren Hak ve Hakikat Partisi Genel Başkanı Dursun Güneş Diyarbakır gezisinin ardından basın toplantısı düzenledi.

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlenen toplantıda Genel Başkan Yardımcısı Bülent Güneş ve Parti Kuruyu üyelerinden Recai Çelebioğlu ile kameralar karşısına geçen Genel Başkan Dursun Güneş, konuşmasına besmele ile başladı.

Kendilerini Allah'ın ve Hz. Muhammedin Elçileri olarak tanıtan Güneş, sözlerinin ve yollarının hak ve hakikatle belirlediklerini söyledi. Hilafeti ve adaleti murat ettiklerini kaydeden Güneş, adaletin olduğu yerde huzur bulunduğunu, adaletin olmadığı yerde de zulmün olacağını ifade etti.

"BAŞKAN ADİL OLMAZSA EŞİT TAKSİMAT YAPILAMAZ"

Herhangi bir yerde görevlendirilen başkanın adil olmaması durumunda eşit taksimatın yapılamayacağını dile getiren Güneş, "Örneğin bir arazi var ve bu arazinin birçok sahibi var. Başkan kendi menfaatleri doğrultusunda bu araziyi satmaya varis değildir. Sonra ne olur varisler arasında kavga başlar. 80 öncesi sağ solu birbirine vurduranlar gibi şimdi Türk ve Kürt çatışması istenmektedir. Bu ölçülüp biçilmeden yapılan hesaplar Suriye'deki gibi duvara çarpar" dedi.

"MURADIMIZ HİLAFET GETİRMEKTİR"

Başbakan'ın yaptığı şeyin Büyük Ortadoğu Projesi'ni hayata geçirmek olduğunu ileri süren Güneş, "Başbakan'ın yol haritası dediği, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Dışişleri Bakanı iken yaptığı yol haritası ABD tarafından eline alınmıştır. BOP ile kast Türkiye'yedir. BDP yerel seçimlere HDK ile girecek sonra bölgeyi kurtarılmış ilan edip Türkiye'nin batısı için çalışacak. Bizler ancak İslam çimentosunda rahat ederiz. Muradımız hilafet getirmektir. Hristiyanlar millet oluyor da neden Müslümanlar millet olamıyor? İsrail rahat edecek diye bütün Müslüman devletler yok mu olmalı? BOP'da Türkiye'de mevcut. Biz Irak gibi Suriye gibi olmak istemiyoruz. Yarın önüne geçilmez bir hal alacak. BOP Projesinin eş başkanları 'Diyarbakır'ı yıldız şehir yapacağız' dediler. Pazar günü bunu yaptılar. Bu böyle yapılmamalıdır. Kimseyi incitmeden gereken hususlar görüşülür ve şeffaflık içerisinde çözülür. Gizli meseleleri, gizli gündemleri kabul etmiyoruz. Hak ve Hakikat ortaya çıkacak ve dünya İslam kimliğine bürünecektir" diye konuştu.

"HANGİ KOLTUĞU KALDIRSAN ALTINDAN PİS KOKULAR GELİYOR"

Milli sınırları deldirtmeyeceklerini ifade eden Güneş, Türkiye Cumhuriyetinin dininin İslam olduğunu belirterek, "Bugün Ergenekonun içeri alınması ihtilallerin tamamının İslam üzerine yapıldığını ortaya koyuyor. Türklerde Kürtlerde İslam ile rahat eder. Yolsuzluk almış başını gitmiş. Hangi koltuğu kaldırsan altında pis kokular geliyor. Başbakan 'bin 500 belediyede yolsuzluk var' dedi. Daha AK Partinin kapısını açamadığı kaç belediye vardır. Başbakan sen yeri geldiğinde Fatih, yeri geldiğinde Yavuz, yerine geldiğinde Ömer oluyorsun. Ak Partililer köşe başlarını kaptı garibanlar, fukaralar nerede?" şeklinde konuştu.

"KÜRTLERE AÇIK TEHDİT"

Kürtlerin altın çağını yaşadığını dile getiren Güneş, "Bütün Müslümanları birlik ve beraberliğe çağırıyorum. Kürtlerle ilgili tehlike yok ama Türklerle ilgili tehlike var. 1915'in intikamı alınıyor ve bitene kadar da devam edilecek. Kürtler ise baharlarını altın çağlarını yaşıyor, zaferini yaşıyor ama yarın böyle olmayacak. Tayyip bitmek üzere genel seçimlere bile çıkamayacak. Tayyip baki değil yarın gidecek sonra ne olacak? Özerklik, Kürdistan ortaya çıkarsa ne olacak? İnsan babasının çiftliğini bile bu kadar kolay satamaz. Bu araziler babanın çiftliği bile olsa bu kadar kolay satamazsın" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Hak ve Hakikat Partisi Kürtleri Tehdit Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement