Hakkari Şemdinli'de Şehit Olan Güvenlik Korucusunun Ailesi Ziyaret Edildi - Son Dakika
Güncel

Hakkari Şemdinli'de Şehit Olan Güvenlik Korucusunun Ailesi Ziyaret Edildi

Hakkari Şemdinli\'de Şehit Olan Güvenlik Korucusunun Ailesi Ziyaret Edildi

Hakkari'nin Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan güvenlik korucusu Hasan Çiftçi'nin ailesini ziyaret etti. Kaymakam Ateş, şehit ailesinin çocuklarıyla yakından ilgilenerek devletin her daim yanlarında olacağını belirtti. Ateş ve beraberindekiler, Beyyurdu Karakolu'nu da ziyaret ederek askerlerle bir araya geldi. Kaymakam Ateş, ayrıca Boğazköy ve Beyyurdu köylerinde KÖYDES tarafından tamamlanan çalışmaları yerinde inceledi.

08.08.2023 09:21

Hakkari'nin Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan güvenlik korucusu Hasan Çiftçi'nin ailesini ziyaret etti.

Kaymakam Ateş ve beraberindekiler, Beyyurdu köyünde ikamet eden şehit ailesini ziyaret etti. Ailenin çocuklarıyla yakından ilgilenen Kaymakam Ateş, "Şehidimizin çocukları bizim en kutsal emanetimizdir. Devlet olarak her daim onların yanında olacağız" dedi.

Kaymakam Ateş ve beraberindekiler, daha sonra Beyyurdu Karakolunu ziyaret ederek, buradaki askerlerle bir araya geldi.

Kaymakam Ali Ekber Ateş, daha sonra Boğazköy ve Beyyurdu köyünde KÖYDES tarafından yapımı tamamlanıp hizmete sunulan çalışmaları yerinde inceledi. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hakkari Şemdinli'de Şehit Olan Güvenlik Korucusunun Ailesi Ziyaret Edildi - Son Dakika


Advertisement