Hakkari Van'da Öldürülen PKK'lı Hakkari'de Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Hakkari Van'da Öldürülen PKK'lı Hakkari'de Toprağa Verildi

Hakkari Van\'da Öldürülen PKK\'lı Hakkari\'de Toprağa Verildi

Van'da öldürülen PKK'lı Hakkari'de toprağa verildi SLOGAN ATAN GRUBA POLİS MÜDAHALE ETTİ Van'da bir villaya düzenlenen operasyonda öldürülen 12 PKK'lıdan biri olan Naim Tekin memleketi Hakkari'de toprağa verildi.

13.01.2016 16:31

Van'da öldürülen PKK'lı Hakkari'de toprağa verildi

SLOGAN ATAN GRUBA POLİS MÜDAHALE ETTİ

Van'da bir villaya düzenlenen operasyonda öldürülen 12 PKK'lıdan biri olan Naim Tekin memleketi Hakkari'de toprağa verildi. Cenazenin hastaneden alınıp, mezarlığa götürülüşü sırasında slogan atan gruba polis müdahalede bulundu.

Van'ın Edremit İlçesi'nde geçtiğimiz pazar günü sabaha karşı özel hareket polislerinin havuzlu villaya yaptığı operasyonda 12 PKK'lı öldürüldü. Malatya adli tıp kurumunda otopsisi tamamlanan PKK'lılar toprağa verilirken, Naim Tekin'in cenazesi de bugün memleketi Hakkari'ye getirildi. HDP'li Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan'ın da aralarında bulunduğu kalabalık, Tekin'in cenazesini Hakkari Devlet Hastanesi'nin morgundan aldı. Polisin geniş güvenlik önlemleri altında Tekin'in cenazesi, belediyeye ait cenaze aracıyla Sümbül Mahallesi'ndeki Teksar mezarlığına götürülürken, slogan atan gruba polis basınçlı su sıkarak müdahalede bulundu.

Yaşanan bu gerginliğin ardından cenaze aracının çevresinde önlem alan partili yöneticiler ve partililerin kontrolu altında cenaze aracı Sümbül Mahallesi'ndeki Tekser mezarlığana getirildi. Mezarlık çevresinde de gerginlik bir süre devam etti. Cenaze mezarlıkta toprağa verildikten sonra da kalabalık dağıldı. Ancak kent merkezindeki gerginlik bir süre devam etti. olaylar sırasında HDP Hakkari Milletvekili Akdoğan da gaz ve basınçlı sudan etkilendi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: HAKKARİ,(DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari Van'da Öldürülen PKK'lı Hakkari'de Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement