Haliliye Belediyesi'nden Kırtasiye Yardımı - Son Dakika
Güncel

Haliliye Belediyesi'nden Kırtasiye Yardımı

Haliliye Belediyesi\'nden Kırtasiye Yardımı

Şanlıurfa'nın Haliliye İlçe Belediyesi maddi olanakları kısıtlı ailelerin öğrenci çocuklarına yönelik kırtasiye yardımında bulundu.

25.09.2014 11:12

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Süleymaniye Mahallesi'nde bulunan GAP İlkokulu'nu ziyaret ederek burada ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

Sabah saatlerinde ilk zille beraber okul bahçesinde bulunan öğrencilere seslenen Başkan Fevzi Demirkol, "Gençler ve çocuklar bizim istikbalimiz, onun için biz sizlerin kıymetinizi bileceğiz. Siz de, annenizin ve öğretmenlerinizin dediğini yapacaksınız ve tavsiyelerini dinleyeceksiniz. Çağımız bilgi çağı, bilgi çağında genç nüfusu olan yetişkin eğitimli toplumlar herkesin önünde. Bu bilgi çağında herkesin dersine iyi çalışması gerekiyor" dedi.

Demirkol, çalan ilk ders zilinin ardından öğrenci ve öğretmenlerle birlikte okul binasına girerek burada bir süre öğretmen ve öğrencilerle sohbet edip okul idaresinden okulun ihtiyaçlarına dair bilgiler aldı. Başkan Demirkol daha sonra ihtiyaç sahibi öğrenciler için hazırlanan içinde çanta, beslenme çantası, kalemlik, defter, kalem, silgi, kalemtıraş ve boya takımından oluşan kırtasiye malzemelerini Okul Müdürü Ömer Fırat'a teslim etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Haliliye Belediyesi'nden Kırtasiye Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement