Haliliye Belediyesi, YKS'ye hazırlanan öğrencilere seviye belirleme sınavı düzenledi - Son Dakika
Güncel

Haliliye Belediyesi, YKS'ye hazırlanan öğrencilere seviye belirleme sınavı düzenledi

Haliliye Belediyesi, YKS\'ye hazırlanan öğrencilere seviye belirleme sınavı düzenledi

Haliliye Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanan öğrencilere yönelik seviye belirleme sınavı gerçekleştirdi. Belediye, üniversiteye hazırlanan gençlere ücretsiz kurslar ve deneme sınavları düzenleyerek sınav stresini en aza indirmeyi hedefliyor. Ayrıca öğrencilere çeşitli seminerlerle sınav stresiyle başa çıkma konusunda destek sağlanıyor.

24.05.2024 12:41

Haliliye Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlanan öğrencilere yönelik seviye belirleme sınavı gerçekleştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce YKS'ye hazırlanan öğrencilere yönelik düzenlenen eğitim destekleri devam ediyor.

Bu kapsamda, üniversiteye hazırlanan gençlere yönelik açılan ücretsiz kurslarına katılan öğrencilere yönelik deneme sınavları gerçekleştiriliyor. YKS öncesi Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ile ilgili yapılan deneme sınavları ile öğrencilerin sınav stresinin en aza indirilmesi hedefleniyor.

Öğrencilere yönelik aynı zamanda sınav stresinin en aza indirilmesi amacıyla eğitmenler tarafından çeşitli seminerlerde gerçekleştiriliyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Haliliye Belediyesi, YKS'ye hazırlanan öğrencilere seviye belirleme sınavı düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement