"Halk Meclisi" İstişare Toplantıları - Son Dakika
Güncel

"Halk Meclisi" İstişare Toplantıları

"Halk Meclisi" İstişare Toplantıları

Mahalle sakinleri, belediye çalışmalarını halk meclislerinde değerlendiriyor.

14.04.2012 12:30

Fazlı Kılıç, "Halk Meclisi" İstişare Toplantılarında vatandaşların fikir ve görüşlerine başvuruyor. Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, gündüz yapılan yoğun Esnaf Ziyaretlerinden sonra akşamları da "Halk Meclisleri"nde Mahalle sakinleriyle yılın değerlendirmesini yapıyor. Geride bırakılan bir yılın hesabını vermek için Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleriyle Mahalle sakinlerinin karşısına çıkan Başkan, İlçe ve Mahalledeki yeni projeler hakkında da vatandaşları bilgilendiriyor.

12 Nisan Perşembe günü Yahya Kemal Mahallesi Halk Meclisi, Talatpaşa Caddesinde bulunan Onuk Düğün salonunda yapıldı. On üçüncü Halk Meclisini Saat 20:30 da başlatan Fazlı Kılıç, prestiji yükselen Kağıthane'deki dönüşüm, değişim ve gelişimi anlattı.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın idare ettiği Halk Meclisi toplantısında, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan, AK Parti Kağıthane İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Tekbıyık, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Murat Şahin, Av. Nilüfer Ay, Abdulvahap Durna, Yıldırım Turan ve Hüseyin Sağır, Belediye Meclis Üyeleri Derya Uzunboy, Tahir Pars ve Yusuf Ağır, İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Kasım Uzun, Kağıthane Yağlı Güreşleri Ağası Yusuf Yoldaş, Yahya Kemal Mahalle Muhtarı Yusuf Lafcı, Yahya kemal Mahalle Başkanı Yılmaz Koyuncu ve Kadın Mahalle başkanı Rukiye Göktaş da hazır bulundular.

Açılış konuşmasıyla birlikte İlçe ve Mahallede yapılan çalışmaların yer aldığı sunum sinevizyon aracılığıyla yapıldı. Yahya Kemal Mahallesinde yapılan iki günlük Esnaf Ziyaretlerinin görüntülerinden sonra, Başkan Fazlı Kılıç, İlçe ve Mahallelerde yapılan çalışmalara yönelik konuşmasını başlattı.

Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane'nin çehresinin hızla değiştiğini, bu değişimin Yahya Kemal Mahallesini de önemli ölçüde etkilediğini söyledi. Kağıthane'nin birçok yerinde elektrik kablolarını yer altına aldıklarını söyleyen Başkan, kimseyi mağdur etmeden Kentsel Dönüşümü gerçekleştirmek istediklerini ifade etti. Ada bazında yapılan dönüşümlere de değinen Kılıç, toplam 10-15 parsele sahip komşuların bir araya gelerek fikir birliği etmeleri halinde, % 30 imar artırımından istifade edebileceklerini söyledi.

Yahya Kemal Mahalle Muhtarı Yusuf Lafcı, Belediye hizmetlerinden duydukları memnuniyeti belirterek, Mahalleliler adına Başkan Fazlı Kılıç'a teşekkür etti.

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan da "Siz değerli Mahalle sakinlerini sevgi ve saygıyla selamlıyorum" diyerek sözlerine başladı. Kağıthane Belediye Başkanıyla her yıl düzenli bir şekilde Esnaf Ziyaretleri ve Halk Meclislerini sürdürdüklerini söyleyen Sami İlhan, Vatandaşların Fikir ve görüşleri doğrultusunda yaptıkları çalışmalarda başarılı olduklarını ifade etti. İlhan, Fazlı Kılıç ve davetlilere teşekkür ederek, toplantının hayırlı olmasını diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Halk Meclisi' İstişare Toplantıları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement