Halkla İç İçe Bir Festival; Fotoistanbul! - Son Dakika
Güncel

Halkla İç İçe Bir Festival; Fotoistanbul!

Fotoistanbul 1. Beşiktaş Uluslararası Fotoğraf Festivali; dev açık hava sergilerinde milyonlarca kişiyi dünyanın fotoğrafıyla kucaklıyor!

30.10.2014 10:18

Dünyaca ünlü fotoğraf sanatçılarının çalışmaları; Barbaros Meydanı, Beşiktaş Demokrasi Meydanı, Ortaköy Yetimhanesi ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde kurulan sergi alanlarında Beşiktaş ve İstanbul halkının günlük hayatına eşlik ediyor!

Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen Fotoistanbul; William Klein, Chris Anderson, Jun Abe, Tom Roma, Ozan Sağdıç, Murat Germen, Yusuf Darıyerli, Gökşin Varan, Kerem Yücel gibi dünyanın dört bir köşesinden sanatçıların fotoğraflarını toplam 53 sergiyle Beşiktaş'ın sokaklarına ve meydanlarına taşıyor. İstanbul'da şimdiye kadar yapılmış en kapsamlı fotoğraf organizasyonu Fotoistanbul 1. Beşiktaş Uluslararası Fotoğraf Festivali; gelenekselleşerek, bir dünya metropolü olan İstanbul'a bir fotoğraf festivali kazandırmayı hedefliyor.

Fotoistanbul kapsamında yer alan sergiler; 18 Kasım 2014 tarihine kadar Barbaros Meydanı, Beşiktaş Demokrasi Meydanı, Ortaköy Yetimhanesi ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde gezilebilir.

Kaynak: Bültenler

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement