Hamburg'da "Bir Şarkıdır Yaşamak Konseri" - Son Dakika
Güncel

Hamburg'da "Bir Şarkıdır Yaşamak Konseri"

Hamburg\'da "Bir Şarkıdır Yaşamak Konseri"

Eski TRT sanatçısı Handan Kara yönettiği Hamburg Türk Musikisi Korosu'nun 'Bir Şarkıdır Yaşamak' ismiyle konserine müzik severler büyük ilgi gösterdi.

02.04.2012 16:04

Eski TRT sanatçısı Handan Kara yönettiği Hamburg Türk Musikisi Korosu'nun 'Bir Şarkıdır Yaşamak' ismiyle konserine müzik severler büyük ilgi gösterdi.

Konserde konuk sanatçı olarak sahne alan ünlü TRT sanatçısı Zekai Tunca şarkılarıyla dinleyenlere müzik ziyafeti çekti.

ESKİ TRT sanatçısı Handan Kara'nın yönettiği Hamburg Türk Musikisi Korosu'nun 'Bir Şarkıdır Yaşamak' başlıklı geleneksel bahar konserinde müzik severler keyifli saatler yaşadılar.

Konsere konuk sanatçı olarak katılan TRT sanatçısı Zekai Tunca da katıldı. Hamburg'un Dammtor semtindeki Laeiszhalle müzikholünde düzenlenen konserde klarnet üstadı İsmail Bergamalı, kemanda Abdurrahman Özyay, Sadık Bayram ve saz arkadaşları eşliğinde koro üyeleri birbirinden güzel sanat müziği parçaları okudular. İlk bölümün finalinde ise Handan Kara'nın kızı Tülay Ayhan 'Gurbette Ömrüm Geçecek' isimli şarkıyı seslendirdi ve annesinin yanı sıra dinleyicilerinde gözlerini doldurdu. Programın ikinci bölümünde TRT sanatçısı Zekai Tunca 'İmkansız' şarkısıyla alkışlar altında sahneye çıktı. Tunca, kısa bir konuşmadan sonra sırayla sevilen şarkıları seslendirerek yaklaşık iki saat program yaptı. Programın sonunda Handan Kara ve Zekai Tunca dakikalarca ayakta alkışlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hamburg'da 'Bir Şarkıdır Yaşamak Konseri' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement