Turkcell Yıldızlı Geceler'in Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesinde ağırladığı ikinci yıldız olan milyonların sevgilisi Candan Erçetin 29 ve 30 Temmuz'da verdiği iki konser ile müzikseverlere unutulmayacak saatler yaşattı.
Sevilen sanatçı, 20 Sanat Yılı'nda 17. kez çıktığı Açıkhava Sahnesi'ndeki konserlerinde,güçlü sesi ve etkileyici yorumunun yanı sıra zerafet ve kostümleriyle de göz kamaştırdı.
Türk müziğinin dev ismi, biletleri günler öncesinden tükenen konserlerinde dillerden düşmeyen şarkılarını, Harbiye'yi hınca hınç dolduran 10 bin kişi ile birlikte söyledi.
Erçetin'in konserlerine seyircilere yaptığı sürprizler damga vurdu.
Sevilen sanatçının ilk sürprizi, 20. Sanat Yılına özel hazırladığı
Türk Sanat müziği albümünün müjdesini vermesi oldu.
Erçetin'in bir diğer sürprizi ise; "Herkes şarkı söylemeli" fikrinden yola çıkarak oluşturduğu; iş yaşamından, trafikten,hayatın ağırlığından sıkılan farklı meslek gruplarından insanlarla bir araya geldiği "CEP SAHNE" akademisi... Akademi katılımcılarından 22 kişilik bir koroyu sahneye davet ederek birlikte şarkılar söylemesiydi.
Son Dakika › Güncel › Harbiye'de Candan Erçetin Rüzgarı Esti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.