Harran Belediyesi'nden Suriyeli ailelere gıda yardımı - Son Dakika
Güncel

Harran Belediyesi'nden Suriyeli ailelere gıda yardımı

Harran Belediyesi\'nden Suriyeli ailelere gıda yardımı

Şanlıurfa'nın Harran İlçe Belediyesi, periyodik olarak gerçekleştirdiği gıda yardımı dağıtımlarında, ihtiyaç sahibi Suriyeli aileleri de unutmuyor.

07.09.2016 09:21

Savaş nedeniyle ülkemize sığınan Suriyeli misafirlere yönelik gıda yardımı dağıtımında konuşan Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Türkiye'nin, her zaman mazlumların yanında yer alan büyük bir ülke olduğunu söyledi.

Harran'da çok sayıda Suriyeli ailenin misafir edildiğine dikkati çeken Özyavuz, "Periyodik olarak gerçekleştirdiğimiz gıda yardımlarımızda Suriyeli kardeşlerimizi de unutmuyoruz. Onların da her türlü ihtiyacına yetişmeye çalışıyoruz. Büyük bir ülkeye mensup olmanın verdiği güçle milletimizin ve Suriyeli misafirlerimizin yanında oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz" dedi.

Başkan Özyavuz, daha sonra görevlilerle birlikte, içerisinde çeşitli gıda maddelerinin bulunduğu paketleri Suriyeli ailelere dağıttı. Yardım dağıtım törenine; Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz'un yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz, Beşir Derneği Harran İlçe Temsilcisi Mustafa Dolaş ve diğer yetkililer katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Harran Belediyesi'nden Suriyeli ailelere gıda yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement