Harran'da Gaziler Yemekte Buluştu - Son Dakika
Güncel

Harran'da Gaziler Yemekte Buluştu

Harran\'da Gaziler Yemekte Buluştu

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü, gazilerle yemekte buluştu.

01.10.2015 11:02

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü, gazilere yönelik yemek programı düzenledi.

Program öncesinde konuşan Kurum İlçe Müdürü Faruk Cömert, gazilerin önemini vurguladı.

Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Harran Sosyal Hizmeti Merkezi Müdürlüğü tarafından Harran'daki gazi ve yakınlarının onuruna yemek programı düzenledi.

Programa Harran Kaymakamı Temel Ayca, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, Harran Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Faruk Cömert, Gaziler ve askerler katıldı.

Programda Kaymakamı Ayca, buluşmayı düzenleyen Harran Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü'ne teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin gazi ve yakınlarına moral verdiğini söyledi.

Kurum İl Müdürü Murat Demirkol ise, burada yaptığı konuşmasında "Tarih boyunca çok büyük savaşlar yaptık hepimizin ailesinde yakınında mutlaka bir şehit vardır. O nedenle şahadetin değerini burada bulanan herkes çok iyi biliyor. Devletimiz son yıllarda şehit yakınlarımıza, gazilerimize sağlanan sosyal imkânların iyileştirilmesi için birçok düzenleme yapmıştır ve bundan sonrada yapmaya devam edecektir. Şüphesiz şehitlerimizin ve gazilerimizin emekleri bir bedel ile ölçülecek gibi değildir. Ama sonuçta geride kalanların insani ihtiyaçları ve manevi ihtiyaçları var. Bunları da karşılamak toplum olarak görevimizdir. Emeği geçen arkadaşlarımı tebrik ediyor, katılım sağlayan sayın kaymakamımıza, belediye başkanımıza ve askerlerimizle bir arada bulunmamızı sağlayan jandarma komutanımıza teşekkür ediyorum" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Harran'da Gaziler Yemekte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement