Hasankeyf ilçesinde çiftçilere Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Hasankeyf ilçesinde çiftçilere Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi

Hasankeyf ilçesinde çiftçilere Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi

Küresel iklim değişiklikleri nedeniyle tarımsal üretimde devamlılık ve gelirde istikrar sağlamak amacıyla TARSİM hakkında toplantı düzenlendi. İncirli köyünde bulunan işletmelere de bilgilendirme yapıldı. Toplantıya TARSİM Van Bölge Müdür Yardımcısı, ilçe tarım ve orman müdürleri katıldı.

13.01.2024 14:35  Güncelleme: 14:36

Hasankeyf ilçesinde çiftçilere yönelik Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) konusunda bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Küresel düzeyde yaşanan iklim değişiklikleri sebebiyle çeşitli risklere karşı tarımsal üretimde devamlılık, gelirde istikrar ve tarım ekonomisinde dengenin sağlanması amacıyla toplantı yapıldı.

TARSİM'in önemi ve çiftçiye sunulan imkanların konuşulduğu toplantıda, İncirli köyünde bulunan işletmelere de gidildi, konuyla ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

Toplantıya, TARSİM Van Bölge Müdür Yardımcısı Osman Ağiç, Hasankeyf İlçe Tarım ve Orman Müdürü Muharrem Aksoy, il ve ilçe tarım ve orman müdürlüğü personelleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hasankeyf ilçesinde çiftçilere Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement