Hastalıkları Teşhis Edilmeyen Aileye Yardım Eli - Son Dakika
Güncel

Hastalıkları Teşhis Edilmeyen Aileye Yardım Eli

Hastalıkları Teşhis Edilmeyen Aileye Yardım Eli

Mardin’in Derik ilçesinde, teşhisi konulamayan bir hastalığa yakalanan ve bu yüzden bir çocuğunu kaybeden Ayhan ailesine yardım eli uzatıldı.

15.08.2015 14:53

Mardin'in Derik ilçesinde, teşhisi konulamayan bir hastalığa yakalanan ve bu yüzden bir çocuğunu kaybeden Ayhan ailesine yardım eli uzatıldı. Aileyi ziyaret eden Kızıltepe İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Fethullah Kayan, ailenin tedavileri için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

İHA'nın Mardin'in Derik ilçesine bağlı Harmanlı köyünde yaşayan Ayhan ailesinin dramını konu aldığı haberi ses getirdi. Yaklaşık 3 ay önce adı konulamayan bir hastalığa yakalanan Ayhan ailesinin 6 ferdinden 15 yaşındaki Gamze Ayhan, 4 gün önce aniden fenalaşarak hayatını kaybetti. Bunun üzerine tedirgin olan aile, İHA muhabirlerine ulaşarak seslerini duyurdu. Haber üzerine aileyi ziyaret eden Kızıltepe Devlet Hastanesi Baştabibi Fethullah Kayan, konudan, medyada yer alması üzerine haberdar olduğunu belirterek ailenin tedavisi için elinden geleni yapacağını vurguladı.

Aileyi hastaneye yatırıp tetkik ve tedavileri yapacaklarını anlatan Kayan, "Hafta sonuna denk geldiğinden dolayı pazartesi günü aileyi hastanede iki üç günlüğüne yatırıp, bazı ileri tetkik tedavileri yapmayı planlıyoruz. Bizim kendi hastanemizde yapılmayan tetkikler varsa dahi başka ileri bir merkeze kanlarını göndermek suretiyle tetkik etmeyi düşünüyoruz. Ailenin şifa bulması için yardımcı olacağız" dedi.

Ailenin babası Süleyman Ayhan ise, "4 gün önce kızımı kaybettim eşim ve 5 çocuğum ise aynı hastalığı taşıyor. Kızıltepe Devlet Hastanesi baştabibi hocamız haberimizi basından öğrendikten sonra 40 kilometre yol kat ederek, Derik'e bağlı köyümüze gelip, bizi evimizde ziyaret etti. Kendisini aramızda gördüğümüz için çok mutluyuz. Bize yardım elini uzattı. Sevinçten ne söyleyeceğimi bilemiyorum" diyerek gözyaşlarına boğuldu. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hastalıkları Teşhis Edilmeyen Aileye Yardım Eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • DERİK ESNAFIM : DERİK ESNAF yemin ederim doktoru ne görmüşüm nede tanıyorum adam gibi adamdır doktor yürü allah senle olsun binlerce mardin bölgesinde b doktor var niye biri çıkmadı bu zavalılara yardım etmedi niye çıkmadı allah aşkına doğru söyleyin arkadaşlar ama tanışmak tanışmak isterim bu doktorla 0 1 Yanıtla

Advertisement