Hastane Duvarlarını Çizgi Film Kahramanlarıyla Renklendirdiler - Son Dakika
Güncel

Hastane Duvarlarını Çizgi Film Kahramanlarıyla Renklendirdiler

Hastane Duvarlarını Çizgi Film Kahramanlarıyla Renklendirdiler

Van'ın Çatak İlçesi Devlet Hastanesi'nin Çocuk Hastalıkları Servisi'nin duvarları, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri tarafından çizgi film karekterleri ile renklendirildi.

02.05.2016 16:24

Van'ın Çatak İlçesi Devlet Hastanesi'nin Çocuk Hastalıkları Servisi'nin duvarları, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri tarafından çizgi film karekterleri ile renklendirildi.

Hastane yönetiminin isteği üzerine hafta sonu Çatak'a gelen bir grup üniversite öğrencisi, Devlet Hastanesi Çocuk Hastalıkları servisinin duvarlarını çizgi film kahramanlarıyla süsledi. Renkli duvarlar serviste tedavi gören öğrencilere büyük mutulluk yaşatırken, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel Sanatlar Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Fatma Tırak, çocukların hastaneyi sevmeleri, korku ve endişelerini en az seviyeye indirmeleri için bu çalışmayı yaptıklarını belirtti. Tırak, "Çocukların hayallerini süsleyen çizgi flim karakterlerini arkadaşlarımız ile birlikte çizdik. Çalışmalarımız sonunda gördük ki çocuklar çok sevindi. Onların sevinçleri, mutluluğu bizleri de çok mutlu etti" dedi.

Çatak Devlet Hastanesi Başhekimi İbrahim Çalışkan da, hafta sonunu ilçe hastanesinde geçirip minik hastalarını gülümseten üniversite öğrencilerine ve çalışmayı organize eden Başhemşire Savaş Özsayın'a teşekkür etti.

- Çatakvan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hastane Duvarlarını Çizgi Film Kahramanlarıyla Renklendirdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement