
İzmit'te 45 yaşındaki Sabri Saral, yolun karşısına geçerken yavaş gelen otomobilin çarpması sonucu yere düştü. Saral, aracından inip yanına gelerek özür dileyen sürücü Nilgün Mermer'e, "Benim sol gözüm görmüyor. Yola dikkatsizce çıktım" dedi ve kendisinin hatalı olduğunu belirterek defalarca özür diledi. Çevredekilerin ilgiyle izlediği konuşma sırasında Saral bir yandan da çalan telefonuna cevap vermeye çalıştı.
Kaza, saat 14.00 sıralarında Leyla Atakan Caddesi'nde meydana geldi. Yolun karşısına geçmeye çalışan Sabri Saral'a, Nilgün Mermer yönetimindeki 34 ZE 9632 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen Saral'ı görenler başında toplandı. Bu sırada sürücü Mermer de yanına geldiği Saral'a, "Çok özür dilerim ama siz de hiç mi bakmadınız? Ben çok yavaş gidiyordum" dedi. Saral ise "Benim sol gözüm görmüyor. Yola dikkatsizce çıktım" dedi ve kendisinin hatalı olduğunu belirterek defalarca özür diledi.
Sabri Saral, yerde yatarken kendisine, "Bir şeyin var mı?" diye soranlara da, "Yok, şu anda kendimi yokluyorum. Bir şeyim yok" dedi. Saral'ın, bu sırada kendisini telefonla arayan yakınına da, "Bir şey yok. Bir arabaya vurdum da. Ama neden vurduğumu hatırlamıyorum" demesi dikkat çekti.
Sabri Saral bir süre sonra olay yerine gelen ambulansla sağlık kontrolü için Kocaeli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Nilgün Mermer'in de polis tarafından ifadesi alındı.
EA,OU(MB/CK) - Kocaeli/ İzmit
Son Dakika › Güncel › Hatalı Olduğunu Soyleyip, Kendisine Çarpan Otomobilin Sürücüsünden Özür Diledi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.