Hatay AGD'nin Kutlu Doğum Şöleni Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Hatay AGD'nin Kutlu Doğum Şöleni Kutlandı

Hatay AGD\'nin Kutlu Doğum Şöleni Kutlandı

Anadolu Gençlik Derneği Hatay Şubesi'nin düzenlediği Kutlu Doğum Şöleni programına ilgi yoğun oldu.

15.04.2013 10:27  Güncelleme: 10:28

Antakya Kapalı Spor Salonu tamamen dolarken yüzlerce kişi ayakta dahi yer bulamayınca geri dönmek zorunda kaldı.

Peygamber efendimizi anlamaya yönelik düzenlenen Kutlu Doğum Şöleninde AGD Hatay Şube Başkanı Recep Bilgin'in açılış konuşmasından sonra AGD gençlerinin hazırladığı küçük bir şiir dinletisi ve sinevizyondan sonra programa konuşmacı olarak katılan Diyanet İşleri Başkanlığı Samsun Eğitim Merkezi Başkanı Dr. İhsan Şenocak Peygamberimizin hayatından örnekler vererek günümüzde yapmamız gerekenleri etkili bir konuşmayla anlattı. Katılımcıların ilgiyle dinlediği Şenocak'ın konuşması sık sık tekbirlerle kesildi. Daha sonra sahneye gelen sevilen sanatçı Ammar Acarlıoğlu bir birinden anlamlı güzel ezgiler seslendirirken coşkunun arttığı salonda katılımcıların gönlünde yer edindi. Ammar Acarlıoğlu Konserinden sonra Sahneye gelen Güney Afrika'dan Hafız Abdurrahman Sadien en çok ilgi gören isim oldu. İzleyiciler fotoğraf ve video çekmek için yarışırken seslendirdiği Kuranı kerim tilavetiyle gönülleri mest etti.

Programın sonunda 'Siyer-i Nebi Bilgi Yarışması'nın sonuçları açıklanırken üç kişinin birinci olduğu yarışma finalinde kazananlara Umre ödülü ve ilk 100'e girenlere çeşitli hediyelerin verileceği açıklandı.

Programa Saadet Partisi Hatay İl Başkanı ve GİK üyesi Necmettin Çalışkan, Müftü Vekili Cafer Erol, Memur-Sen İl Temsilcisi Hasan Urhan, Eğitim-Bir-Sen Hatay Şube Başkanı Cevat Önal, Din-Bir-Sen, Din-Bir-Der, Öğ-Der, Cansuyu, Yardımeli, Kardelen Derneği, Nehir Derneği, Lale Derneği ile bir çok STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hatay AGD'nin Kutlu Doğum Şöleni Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement